søndag den 1. maj 2011

Gaver med god smag

God smag kan være mange ting, og kan dække over meget forskellige begreber.
Netop her dækker den over to ting - at gavens indhold i fremtiden vil skabe god smagsoplevelser, samtidig med at gaven i sig selv er så smagfuldt udført, at hver side er en fryd for øjet. Billederne er lånt her og her

































Den allerkæreste og jeg fik i fredags den fedeste værtsgave af vores kære venner fra Århus. Vores veninde har i en periode arbejdet hos Anette Eckmann, og her derigennem stiftet bekendtskab med denne fantastiske madbog. Vores nye vestjyske natur byder jo på en masse skønne smagsoplevelser, og vores viktualierum glæder sig til at indeholde nye og spændende hjemmegjort ting. Og med bogen i hånden er man bestemt klædt på til naturture, madlavning og en eftermiddag på sofaen. Den er fyldt med skønne billeder, og teksterne omkring de forskellige naturremedier er beskrevet fra mange forskellige vinkler. 













































Så nu må vi hellere får gjort noget ved de smagsløg!

Sødmefyldt søndag til alle jer!

1 kommentar:

  1. Det lyder som en meget inspirende bog, en af dem som man må eje.

    SvarSlet

Jeg vil elske om du ville lægge en lille hilsen...