søndag den 5. januar 2014

Godt nytår....og Kreativ Messe i Rødovrehallen

Først....et stort og varmt godt nytår her fra. Året 2013 er fløjet forbi, og jeg tør slet ikke tænke på alle de vilde ting, der er sket for os i året der er gået. Sådan er det åbenbart at få barn, købe hus, starte arbejde igen og så videre.

Men egentlig ville jeg ikke skrive om 2013, men mere om hvad der kommer til at ske i 2014. For jeg lover at der bliver smæk på!  
Jeg deltog sidste år på De Kreative Dage i Fredericia med plantefarvet garn. Det var en stor succes, og der var en super respons på både garn og farver. Garnet og farverne har jeg sammen med min veninde, Anne. Vi vil i 2014 sætte særlig fokus på plantefarvning og garn, og har meget i støbeskeen - meget mere om det i den nærmeste fremtid. 

I forbindelse med Kreative Dage i Fredericia fik vi kontakt med Alt om Håndarbejde, og lige inden juleferien blev vi inviteret til at deltage på en stor bloggerstand til deres messe i Rødovrehallen d. 31 januar - 2. februar. 
Så vi skal afsted med alt vores plantefarvede garn, broderidunter, stofknapper og lækkert stof. Pt. deltager vi om fredagen, men prøver om vi kan finde tid til at blive de næste næste dage også. I kan læse mere om messen inde på Facebook, samt følge med hos nogle af de andre bloggere, som deltager på standen. 
Vi glæder os rigtig meget - både til at være sammen med de andre bloggere, til at vise vores garn frem, og ikke mindst til at snakke med jer! Håber at I kigger forbi. Her er en liste med nogle af de deltagende bloggere på vores stand (nr. 81):


Og senere på måneden udlover billeter til messen....så stay tuned.

8 kommentarer:

 1. JAJAJA!! Jeg kommer nemlig også - sammen med Trine og Jane :-) Ej, hvor vil jeg glæde mig til at se jer.

  SvarSlet
 2. Årh ville så gerne komme forbi og sige hej, men har et ååååndssvagt speciale, der er ved at ånde mig i nakken, så skal på specialeweekend med min makker der; er så ærgerlig! Æv og øv og ting med røv! God weekend derude :)

  SvarSlet
 3. Avra, det kan da kun blive en fest med sådan en bloggerstand. I må have rigtig god fornøjelse.
  Og så vil jeg da også ønske et rigtig godt 2014 til jeres nye planer for garn og plantefarvning. Glæder mig til at høre mere om det.

  SvarSlet
 4. ihh vil vildt gerne vinde ville bare være skønt med ny inspiration og gode ideer jeg er bestemt klar til at tage afsted!!

  Laila Jensen
  regnbuens@hotmail.com

  SvarSlet
 5. Glæder mig til du udlodder billetter :o)

  SvarSlet
 6. Hi, Really great effort. Everyone must read this article. Thanks for sharing.

  SvarSlet

Jeg vil elske om du ville lægge en lille hilsen...