Godt Garn

Denne side vil indeholde links og anmeldelser af mine farvorit at købe garn. Siden har jeg oprettet med inspiration fra Asli, som netop også deler sine yndlingssider. Siden er blevet tid på baggrund af gode oplevelser, lækkert garn, og god service - og der har således ikke været sponsorgaver ind over.


Garnudsalg
En webbaseret garneksplosion, med fantastiske garnet og fibre.
Her er der mulighed for at købe garn til alle pindstørrelser, og fibre i mange kvaliteter. Firmaet har hjemme nordenfjords, og er er mulighed for at besøge lageret hver fredag.
Firmaet har stor succes og med god grund - kvaliteten er i top, leveringen utrolig hurtig, og med bl.a.
Facebook side og Slagt en Hellig Ko,
er der megen inspiration at hente.
Henrichsens Uldspinderi
Her er der mulighed for både tirsdag og torsdag at købe garn direkte fra spindemaskinerne.
Spinderiet er beliggende i Skive, og det er bl.a. her Isager får lavet flere af sine garnet.
Det er således muligt at købe fantastiske kvaliteter til en lidt billigere pris end i butikkerne, og har man større planer i forhold til trøjeprojekter og lignende, så kan et besøg godt betale sig. Jeg bruger selv Henrichsens til indkøb af garn til plantefarvning. Et lille men, er at man skal have redepenge med, idet de ikke tager imod dankort.
Tøndering Strik     
Yndlingsstrikkebutikken i Århus. Beliggende i det fantastiske Latinerkvarter, og med fuld knald på både den fysiske butik og webshoppen. Charlotte Tøndering overtog butikken fra Isager, og har siden haft stor succes med bl.a. Store Strikkesøndage og StrikkeLounge. Man har mulighed for at få nyhedsbrev tilsendt via mail, og her annonceres forskellige arrangementer, nyheder og ikke mindst de mange bodudgivelser. Kommer man i butikken kan man være heldig at både både Charlotte Tøndering, Susie Haumann og Anette Danielsen.


Tante Grøn
Beliggende i gågaden i Odense, og med evig smæk på inspirationen.
Her er der mulighed for at købe både garn, opskrifter og materialer til bl.a. Tusindfryddukkerne.
Der er både webbutik og fysisk butik, og begge er bestemt et besøg værd. Det er også muligt at møde Tanterne på diverse messer og strikkefestivaler rundt i Danmark.
Flere bloggere er tilknyttet butikken i forhold til inspiration -
og disse spændende projekter kan bl.a. ses
hos Karen Klarbæk, Wenche Tusindfryd og Aalerusen.

2 kommentarer:

 1. Jeg har set på en anden blog, at vedkommende havde købt uld du har plantefarvet. Hvor kan man købe det? Ser nemlig rigtig lækkert og sikke flor pastelrosa.

  SvarSlet
 2. Hejsa
  Ja, der er muligt at købe garn hos mig. Lige pt. er jeg ved at gøre klar til at skulle med til Kreative Dage i Fredericia om fredagen. Så der vil det være muligt at købe garn. Derefter kommer der garn til salg på en separat hjemmeside. Jeg giver besked her på bloggen, så hold øje. Og tak for de søde ord!
  Mange varme hilsner
  Louise

  SvarSlet

Jeg vil elske om du ville lægge en lille hilsen...