mandag den 2. november 2009

Oprydning = nye øreringe

Det har været en lidt stressende uge, hvor der skulle jongleres med to arbejder, lægebesøg, fødselsdage og meget mere. Og for mig er det åbenbart nødvendigt, når jeg er lidt stresset, at skulle rydde op og organiserer. Er kommet frem til at det er bunder i, at når der er travlt oppe i hovedet, så skal der helst være ryddeligt og ordentlig omkring mig før jeg kan slappe helt af. I denne ombæring var det mine smykker, der blev organiseret lidt i, hvilket resulterede i at jeg faldt over et gammelt armbånd jeg havde liggende

Kan I huske de første armbånd, som Kræftens Bekæmpelse solgte som støtte til brysterne/brystkræftforskning? Man kunne købe dem for 20 kr, og der var 2 lyserøde, 2 hvide og 2 brune keramik perler/cirkler på en tynd lædersnor. Jeg havde købt et sådant armbånd i sin tid, men har ikke brugt den (hvilket har pint mig lidt).

I forbindelse med oprydningen kom jeg til at kigge på dette armbånd med de små runde cirkler, og kunne se muligheden i at bruge dem uden lædersnoren. Jeg fik ideen til at putte dem på et par creolerringe, som jeg har købt hos Jigsaw i Århus. Det er jo så populært med keramikøreringe, og det viste sig at de gik fint på de indkøbte loops, og vupti, så har man lige pludselig 3 forskellige øreringe ud af et gammelt armbånd og et par loops. De tre farver går super fint med mange af de støvede farver af rose, brun og grønt som er fremme lige nu, og jeg ved at jeg kommer til at bruge smykkerne meget mere end da det var armbånd.

7 kommentarer:

 1. Se det var jo en fin beretning om hvordan man laver nyt af bedaget... elsker den slags sysler!

  Hav nu en dejlig tirsdag, og prøv at slappe lidt af.

  Helle

  SvarSlet
 2. God idé! Nu ærgrer jeg mig lidt over at jeg ikke købte et i sin tid, så jeg også kunne lave nogle...

  SvarSlet
 3. Jeg har faktisk tænkt på om man skulle prøve i en Matas og høre om de måske havde nogle liggende. For syntes nemlig det er en rigtig fin ting, både at give som gave, men måske også at sælge og så give overskudet til Støt Brysterne.

  SvarSlet
 4. Hej Louise
  jeg har sendt en blå¨pil afsted til dig :-) -måske du ikke har set det

  vh Rikke

  SvarSlet
 5. Hej Rikke...hov nej, det har jeg da ikke. Pilen vil blive sat på buen i morgen, og jeg vil se hvad jeg kan finde :0).

  SvarSlet

Jeg vil elske om du ville lægge en lille hilsen...