mandag den 11. januar 2010

Anne-Mettes Workshop


Jeg har i flere indlæg fortalt om butikken Workshop, der ligger i Horsens (se bl.a. under indlægget med vores blå opslagstavle). Ejeren er den virkelig søde og altid meget hjælpsomme Anne-Mette. Da jeg arbejde i Horsens kunne jeg tit finde på lige at tage et hurtigt smut forbi butikken, og ofte blev besøget lidt længere end man regnede med.

Jeg fik i starten af december lov til at tage lidt forskellige billeder i butikken, sådan at jeg kunne vise jer her i blogland lidt om hvad der findes af skønne ting. Anne-Mette var med på ideen, og nu håber jeg at hun bliver tilfreds med indlægget.

Udover butikken i Horsens midtby, så er der også en stor netbutik tilknyttet navnet Workshop. Så hvis man ikke bor i byen er der stadig mulighed for at se hvad butikken kan byde på.Det som er så spændende ved butikken er, at virkelig er en blandet landhandel - der er tøj, fe3de madkasser, æsker med fantastisk papir, kulørt plastik og keramik, praktiske små ting, dele til gør det selv smykker, og meget, meget mere. Tingene står heller ikke på den samme plads næste gang du kommer, så man bliver virkelig gladelig overrasker hver gang man kommer ind.

Det minder mig om at jeg da vist snart må tage et smut til Horsens igen. Der er nemlig også en fantastisk strikkebutik, som er værd at besøge.

2 kommentarer:

  1. - enig, lækker butik! Mon det er strikkekunsten du vil besøge?

    SvarSlet
  2. Ja, det er det. Det er også en skøn butik.

    SvarSlet

Jeg vil elske om du ville lægge en lille hilsen...