mandag den 1. marts 2010

Kreativ formidlingsildsjæl søger jobbet...

...som formidlingsinspektør! Sådan lød overskriften her til morgen, da jeg sendte min ansøgning afsted til Vikingeskibsmuseet. Jeg så jobopslaget for 2 uger siden, og hjernen har ikke stået stille siden. Det må siges virkelig være et drømmejob, og siden jeg i 9. klasse var i en uges erhverspraktik i deres formidlingsafdeling har ønsket om at arbejdet sådan et sted været stort. Jeg husker stadig den brusende varme følelse i kroppen når jeg gik nede blandt de flotte vikingskibe, og følelsen af at man her var vidne til noget stort og enestående.

(billederne er fra Ribe Vikingemarked 2008)
Det har dog også været med en vis knude i maven at jeg søgte stillingen - er man nu god nok, er vi vildt mange om budet (hvilket vi sikkert er), er min ansøgning for dårlig, og så også det med at tænkt, hvis det rent faktisk lykkes - så skal vi flytte. Heldigvis er min kæreste virkelig fantastisk og forstående, og vi har fået snakket rigtig meget om det. Hvis det er, så er det jo FEDT, og så skal vi altså bare afsted. Man skal jo også tillade sig at tage på eventyr og derud hvor man føler det killer i maven.
Resten af idag har jeg besluttet skal bruges til at hygge, godt strikketøj, tv og en par varme kopper kaffe.

2 kommentarer:

  1. Krydser fingre for, at du har heldet med dig :-)
    Det er nogle rigtig flotte ting du får lavet .

    SvarSlet
  2. Jeg faldt lige tilfældigt over din blog gennem Ravelry og vil lige benytte lejligheden til at ønske dig held og lykke med jobsøgningen. Det lyder som om, du er den helt rigtige til jobbet. :-)

    SvarSlet

Jeg vil elske om du ville lægge en lille hilsen...