mandag den 21. marts 2011

På spring

Vi har fået forår ind i stuen - min mor kom med nogle flotte store grene fra deres magnoliatræ, og de ser nu ud til at være på spring. Glæder mig til at se de smukke blomster og deres fine sarte farve. Jeg har hængt engle på grenene - lidt juleagtigt mente den allerkæreste. Men jeg syntes nu sagtens, at de små keruber kan få lov at være fremme. Hvad siger I?

Vil også lige vis jer nogle af de brocher, som jeg fik lavet i kreakælderen igår. Pt. arbejder jeg med to typer - én hvor knapperne bliver stablet, og én med knapper på læder. Syntes lidt at den sidste type ligner en orden, og ordet generalbroche ligger næsten lige på tungebåndet. Overvejer lidt om jeg skal finde en gammel uniform og sætte brocherne på, når nu de skal med til forårsmarkedet i Odense.


/Louise

2 kommentarer:

 1. Jeg var også heldig at få et par grene til stuen - elsker magnoliablomster :-) Dine er længere fremme end mine kan jeg se. Alt godt til dem der kan vente. Siges det.

  Hvor ER det en smuk engel. Slår jo med adskillelige længder dem fra boghandelen. Hvor kan man mon erhverve sig den slags?

  Flotte brocher du har fået lavet - den med den lyserøde roset er superfin.

  Ha en dejlig dag - knus fra Kusinen

  SvarSlet
 2. Hej Kusine
  Jeg glæder mig sådan til at de springer ud - de er så smukke.

  Den lille hvide engel har jeg fundet i en genbrug - fandt dem i to størrelser, og jeg var så heldig at der var en 10 stykker. De er utrolig flotte syntes jeg - standser ud, og med et lille mærke "made in Denmark" stemplet i. Glæder mig allerede til at hænge dem op til jul.

  Og tak for roserne til mine brocher - jeg håber at de bliver et hit til det kommende forårsmarked i Odense.
  Hav en dejlig og omfavnende dag.
  Hils familien og mange gange tillykke med din store knægt - han er for sej!

  /Louise

  SvarSlet

Jeg vil elske om du ville lægge en lille hilsen...