torsdag den 10. marts 2011

Sol i gamle sylteglas

Vi har med det nye hus fået et skønt lille viktualierum med hylder, lille bord, fluenet mod vinduet og det helt rigtige temperatur. Det er lige som vi altid har sukket efter, og vi går nu så småt og planlægger hvad vi skal have på lager i det fine rum. Kæresten er en rigtig marmeladekoger, og andre henkogte ting er han så småt også blevet ret så lun på. Denne snak om marmelade fik mig til at købe nogle gamle, men meget fine henkogningsglas i den lokale genbrugs. De er fra Kastrup, og har både låg, gummiring og metalbøjle i god stand, og jeg kan allerede nu se at de nok skal komme i brug. Lige pt. har de dog fået en plads i solen i vores køkken. Her står de og venter på sommertid og modne bær - og jeg må indrømme at jeg virkelig også længes.
2 kommentarer:

  1. Ja de er skønne de gamle glas jeg har et helt arsenal - kan ikke stå for dem når jeg ser dem - de bliver brugt flittigt.

    Kh Jane

    SvarSlet
  2. Det er skønt med et vitualierum - her kan man gemme gode, hjemmelavede sager. Mens I venter på sommerens bær, så kan I jo lave appelsinmarmelade... Appelsinerne er gode lige nu og marmeladen smager fantastisk.

    SvarSlet

Jeg vil elske om du ville lægge en lille hilsen...