onsdag den 2. marts 2011

Strikket forår

Når nu vejret og temperaturene ikke vil skrues op til forår, så er det heldigt, at man kan lave lidt forår indendørs. Før jeg lagde mig på langs med en rundkørende mave, var jeg så heldig at finde nogle fine strikkede håndklæder i den lokale genbrug. De gav en super følelse af forår, og jeg var ikke i tvivl om, at de skulle hjem i køkkenet og live lidt op. Så hjem blev de bragt, og nu hvor maven heldigvis er gået fra 1600 til 400 har jeg haft lidt overskud til at hænge foråret op indendørs. Og sikke de pynter - jeg er helt forelsket i de strikkede strukturer!

3 kommentarer:

 1. Køkken håndklæder er også en af mine glæder - jeg har lavet en del igennem årene, det er sådant et dejligt håndarbejde at have med på ferie f.eks.

  kh Jane

  SvarSlet
 2. Hej Louise
  Det er nogen fine fund, du har gjort :-)

  Men jeg vil lige sige, at teksten i dit nye layout er svær at læse. Den er meget spinkel og meget lille og bliver 'fnidret' når man skal læse flere linjer.

  Hilsen Figarine

  SvarSlet
 3. Tusind tak for dit indlæg Figarine! Jeg har prøvet mig lidt frem, og selv om man syntes noget ser godt ud, så er det ikke sikker at det er læsbart. Jeg vil se om jeg ikke kan finde en anden mere venlig typografi.

  SvarSlet

Jeg vil elske om du ville lægge en lille hilsen...