søndag den 22. maj 2011

Har lige sat garn over...

...til en god omgang plantefarvning! Jeg kan så småt mærke, at jeg har behov for at lave farve!
Nu skal garnet blot stå og småpludre i godt 2 timer, og så skal heksemutter eller igang med at lave afkog af diverse planter. I slut skulle det gerne ende op lidt á la disse her garnbundter (som forøvrigt kommer til salg på Knapnokbloggen i løbet af de kommende dage).

Så hvis I er glade for farver og lækkert garn, så hold øje på den anden kanal.

Farverig søndag til jer alle!

5 kommentarer:

 1. Åååååårh, Louise! Hvor er det bare de FEDESTE farver!! SÅ sejt, og lækkert og WOW!!
  Har jeg sagt at du styrer?!! Ellers gør jeg det lige nu: DU STYRER for vildt!!
  Ha' en toplækker sen-søndag!
  Kram fra Jane

  SvarSlet
 2. Virkelig virkelig lækkert garn, mon ikke jeg kommer forbi og shopper lidt på et tidspunkt :) Men må jeg spørge hvor du køber det inden du farver ? Jeg skal nemlig på farve-kursus på Fanø strikkefestival, og skal selv have uld med :)

  SvarSlet
 3. Jane - jeg kan slet ikke tåle alt den ros. Jeg er jo bare lille mig, og jeg er altså ikke noget særligt. Men farverne er ikke desto mindre noget fantastisk - jeg elsker altså at plantefarve. Det giver godt humør og en fantastisk fornemmelse af at man kan lave alting selv ;0)

  Clemme - tusind tak, og du skal være så hjertelig velkommen til at shoppe lidt :0). Du må meget gerne spørge hvor jeg købet garnet. Jeg har lidt forskellige steder, hvor jeg indkøber hos. Henrichsens Uldspinderi i Skive er et godt sted. Her kan du få i forskellige kvaliteter. Det er bl.a. dem som spinder garn til Isager, så det er bestemt et besøg værd at tage forbi deres lagersalg om torsdagen. Her kan man købe Tvinni og Spinni ufarvet, og man kan købe 2 og 3 trådet garn i forskellige løbe længder. Ellers vil jeg anbefale at kigge forbi hos din lokale garnbutik, og se hvad de har af ufarvet/ubleget og lysegråt garn. Har jeres kursuslærer ikke skrevet hvor I kan købe garn henne?

  Du skal ligeledes være så hjertelig velkommen i Bork Vikingehavn - i løbet af sommeren kommer vi til at plantefarve en del. Ligeledes håber jeg på at kunne lave plantefarvningskursus til næste forår - det kunne være det havde interesse?

  SvarSlet
 4. Nu prøver jeg så for tredje gang, håber kommentarfelterne i blogland virker igen :)

  Tusind tak for dit grundige svar :) Nu bor jeg i København, så det der med liiiige at smutte fordi, kommer nok ikke til at ske. Men jeg er da til tider i området, så jeg har noteret mig din anbefalinger :) Måske tager jeg mine strikkepiger med til Vikingehavnen en gang hvis det kommer til at passe med et træf, det lyder vildt hyggeligt :)

  SvarSlet
 5. I skal være velkommen til hver en tid. Der er en del at kigge på for de tekstilkyndige - bl.a. et 10 m. langt broderi syet efter Bayeux af vores fantastiske tekstillaug.

  Glæder mig til at se hvad du får farvet!

  /Louise

  SvarSlet

Jeg vil elske om du ville lægge en lille hilsen...