lørdag den 16. juli 2011

Med sofa og pinde

Mine to fridage har været længe ventet. Jeg har haft en utrolig hård uge, med lange arbejdsdage, manglende overskud og søvn, samt tryk på formidlingen på arbejde. Begravelsen af min gode ven sidste lørdag har også taget hårdt på mig, og smerten sidder stadig dybt i mig. Det var en stor forløsning at se alle de fælles venner, og give kram og græde igennem, og vi fik sammen sagt et smukt og dybt rørende farvel. Det var således en dag som gjorde både godt og ondt.

Min plan for de to fridage var således at jeg blot skulle slappe af, nyde at sove længe, samt måske strikke lidt, sy  lidt og se en masse Tour fra sofaen. Ih, hvor jeg glædede mig! Men ak - torsdag aften fik jeg en form for madforgiftning, og brugte natten og formiddagen igår på at kaste op, ligge med feber og være svimmel. Ikke lige den optimale måde at få fornyet energi på. Jo, jeg fik da ligget på sofaen, og fik også set Tour, men overskud, se det var der ikke så meget af. Heldigvis kunne jeg hidkalde cola- og chipsguden, og sammen fik vi al dårligdom til at gå væk. Så nu er der strikketøj på pindene, Tour på tvét og jeg sidder nu i opret stilling. Så jeg nyder at strikke striber. Lige ud af landevejen, og i lækre afdæmpede farver. Tror det bliver en rigtig sensommeryndling. 

Foruden at strikke sidder jeg og planlægger en kommende give away. Jeg har fået rigtig fine sponsorgaver, og glæder mig til at skulle sende dem ud i verden.

4 kommentarer:

 1. Meget flot model du strikker, den er så anvendelig til meget, smukke farver du har valgt.
  Det har været en hård uge du har været igennem, det gør så ondt at miste. Varme tanker til dig fra mig.

  SvarSlet
 2. Nydelige farger og deilig garn.
  Gode ønsker fra meg.
  Ha en riktig fin søndag!

  SvarSlet
 3. Jeg tror det bliver en lækker sag - men jeg er blevet i tvivl om farverne. Jeg hælder til at pille op, og få fat i de farver som er brugt i den fotograferede model.

  SvarSlet
 4. Jeg synes det er vildt lækre farver.. og lækkert garn by the way.. den kunne jeg godt se mig selv i..

  Godt at se at du er blevet rask igen.

  Kram Berit

  SvarSlet

Jeg vil elske om du ville lægge en lille hilsen...