mandag den 24. oktober 2011

Kender I det? - At have en dag hvor man rent faktisk syntes man er lækker!

Det er ikke fordi jeg vil være sådan stand-up-agtig ved at spørge om "Kender I det?" Men jeg syntes bare tit, at man kan gå og have sjove, trælse, irriterende, interessante, medrivende, inspirerende og dagligdagsagtige oplevelser. Og mon ikke I også har det - eller måske ikke? Nogle gange kan det føles, som om man er den eneste, og andre gange så MÅ andre helt klart opleve lignende hændelser. Jeg tænker at det ville være befriende sådan at spørge ud i blogland - for tænk nu, hvis man ikke var den eneste ene. I fremtiden vil jeg derfor spørge engang imellem - Kender I det?
Selvfølgelig vil indholdet altid være forbundet med egne oplevelser og hændelser...

Idag er jeg velsignet med en tiltrængt fridag. Jeg har derfor rent faktisk brugt tid om morgen på at gøre mig lidt pæn. Mit omsuste arbejdsliv med vikingedragt, utrolig meget vestenvind, og en mandsdomineret arbejdsplads gør ofte, at jeg ikke bruger tid på hverken hår eller makeup. Dette lille kvindelige brist gør desværre i sidste ende, at jeg faktisk ikke altid syntes jeg har noget at byde ind med på den der lækkerhedskala. Vi ved jo alle at den findes, og selv om andre måske syntes man ser pæn nok ud, så er det alligevel en selv, som er den afgørende dommer. Føler man sig ikke "on top of the world", så kan andres mening egentlig gøre lige meget!

Men idag lykkedes det faktisk - jeg føler mig lækker, velklædt, med flot hår, og med et glimt i øjet. Og det er virkelig tiltrængt. Selvtilliden kunne godt trænge til en afpudsning.

Så kære læser - har I også dage, hvor det faktisk er en helt befrielse at have tid til at gøre noget for sig selv og sit udseende, og hvor tanker "Hey, jeg ser sgu godt ud idag" slår ind på lystavlen?9 kommentarer:

 1. Åh, hvor er det et dejligt indlæg:) Og lækker frisure!

  SvarSlet
 2. Kender det alt for godt :-)

  SvarSlet
 3. Du er jo lækker!! Det ser pissegodt ud på de billeder.
  Og der er flest dage desværre hvor jeg måske ikke lige føler mig så lækker, men engang imellem så... :)

  Glæder mig til lørdag!!

  Kh

  SvarSlet
 4. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 5. Tak for de fine indlæg (og roserne :0) - ja, det er lige med at huske at gøre noget ved sig selv. For det kommer ikke af sig selv.

  Anne - jeg glæder mig sørme også - faktisk helt vildt!

  SvarSlet
 6. Kender det alt for godt, at føle sig ufeminin og udenfor lækkerskalaen. Især mens man er på udgravning. At være ude i al slags vejr gør ikke meget godt for hverken hud eller hår. Og så er jeg ikke særlig god til at sætte smarte frisurer. Ender ofte med en kedelig, men praktisk hestehale. Gid jeg var lidt mere kreativ og kunne sætte mit hår lige så smart som dit. Ser rigtig godt ud.

  SvarSlet
 7. Superfin frisure - og også bæreren af frisuren :-)

  SvarSlet
 8. Kender det godt :) Jeg er heldig hvis jeg når at få redt hår om morgenen, make up og al dulleri har den laveste prioritet hos mig i hverdagene. Kan lige svinge mig op på at bruge læbepomade, men det er mere fordi det føles rart end noget andet. Men en sjælden gang imellem er det fedt lige at give sig tid til en duftende olie efter badet - og så mascara - og rent faktisk at give sig tid til at se efter hvad det er jeg hiver ud af skabet inden jeg tager det på. Så kan jeg godt (forsøge) at føle mig en smule lækker ;)

  SvarSlet
 9. Hvor er det skønt med de mange indlæg - jeg har faktisk været meget bevidst omkring mit udseende efter dette indlæg. Og jeg kan godt se at det er altså vigtigt at holde sig "lækker" for sin egen og sin partners skyld.
  Så det vil jeg altså prøve på fremover!

  SvarSlet

Jeg vil elske om du ville lægge en lille hilsen...