mandag den 31. oktober 2011

Kender I det? - At man trøstestrikker?

Please.....jeg håber at jeg ikke er den eneste med denne last!

Måske jeg lige skulle forklare, hvad jeg mener med trøstestrikning - at man trods flere ufærdige og skønne strikkeprojekter hjemme, så lige kommer til at købe nyt garn til et nyt/spændende/lækre farverigt og fantastisk strikketøj. Du ved - bare sådan lidt fordi - jamen! Undskyldninger er der jo nok af, og overspringshandlingerne står jo næsten i kø!

Og lige nu - så trøstestrikker jeg altså rigtig meget! Og jeg må jo med gru indrømme ikke alle projekter bliver færdige lige hurtigt. Jeg er virkelig dårligt til at følge et strikketøj fra første maske til sidste lukning - fra enden til anden. Men min undskyldning er, at jeg ladet mig lokke af de kreative tanker, og ladet mig forfører af garn og farver. Og - er det ikke ok?

4 kommentarer:

  1. jo ,det er bestemt ok , tror vi er mange der finder på meget for at få "lov" til at starte noget nyt strik op he-he .... God strikkelyst :-)

    SvarSlet
  2. Fortsæt du bare med at strikke på flere projekter, det gør vi andre også og hold da op, hvor vi elsker det :-)

    SvarSlet
  3. jamen det var da et godt ord jeg fik ind i min ordbog der- og det feder mindre- trøstestrik- uhm ja- garnkøb og strikkeprøver osv kan man jo have rigtig mange af...

    SvarSlet

Jeg vil elske om du ville lægge en lille hilsen...