fredag den 4. november 2011

Jeg kapitulerer - I kan finde mig på vej mod kiosken!

Nu rækker standhaftigeheden ikke længere! Det er fredag aften, jeg har haft et par lange dage med nålebindingskursus på arbejdet. Sukkerniveauet virker lavt, og jeg har igennem 1 time haft stor trang til noget sødt. En kommentar fra den allerkæreste "....hvis du går til kiosken, så må du gerne tage en cola med til mig", gør bestemt ikke al den udholdenhed nemmere!

Så nu - op ad sofa, sko på, og ud i der Skjernske aftenliv - - - - - - - - på vej efter cola og slik. Men come on, det er jo fredag!

5 kommentarer:

 1. Jeg mangler chokolade,for vi har kun lakrids tilbage :)

  SvarSlet
 2. Det er SÅ Meget ok at synde en fredag aften (her står den nemlig på rødvin og alt for dyrt, men meget lækkert chokolade). God aften til dig:) Og husk: nydelsen bliver større, hvis du kaster den dårlige samvittighed overbords:)

  SvarSlet
 3. Ja, må sige at jeg nyder det ret så meget!

  Malene forøvrigt - jeg må ikke få lov til at se din blog. Der kommer en advarsel op om at der er fundet "malvare", som kan give virus, og at det har forbindelse med dig og en anden side. Vil jo så gerne læse med, og syntes det er ret træls.

  SvarSlet
 4. Nå da, hvor underligt. Det må jeg lige få kæresten til at se på. Jeg havde selv problemet med en anden side på et tidspunkt og da skulle jeg gå ind og tillade at vise den side, så måske kunne du prøve det!? (for der skulle da ikke gerne være virus her hos mig:)

  SvarSlet
 5. Han siger, at man (via sit anti-virus program) skal tillade at vise en given side. Håber du kan få det til at virke, for jeg vil da gerne have at du følger med hos mig:)

  SvarSlet

Jeg vil elske om du ville lægge en lille hilsen...