søndag den 17. juni 2012

Grib Garnet - og hold da op hvor blev vi grebet!

Min veninde Anne og jeg var igår aktive deltagende til det store garnevent i Silkeborg - Grib Garnet. Vi havde fået lov til at stille vores telt op ved Lunden, med skøn udsigt til søerne, samt ikke mindst til de mange boder og butikker, som var inde i Lunden.

Jeg havde mere eller mindre ligget vandret i de sidste 3 uger, og havde fået farvet en del nyt garn til arrangementet. Jeg havde desuden også fået laver stofbetrukne knapper med både silke og uld i plantefarver.
Her kommer lidt billedspam fra dagen. Jeg håber på at få lagt det garn jeg har tilbage, både til strik og broderi, samt knapperne på bloggen i den kommende fremtid (det kræver dog noget bedre vejr end vi har idag)
Den dejlige Anne med frokosten - en stor lækker pandekage med kødfyld!


Noget af Annes garn - vundet op med krydsnøgleapparat. Hun er så sød ved sine kunder.


Mit garn - jeg er knap så sød, i den forstand at jeg beholder garnet i fed. Syntes bare det ser så flot ud i fed!

Det nyeste garn hang til tørre. Kom til at farve indtil fredag aften kl. 22 - og selvfølgelig blev noget af det garn solgt. Karina kom og købte den smukke petroliumsfarvede.
Store og smuk knapper - i uld og silke. De solgte desværre ikke så godt, men mon ikke nok jeg skal komme af med dem. Syntes ihvertfald selv at de er ret så fantastiske! Jeg må have gang i nogle flere puder.


Kamgarn til broderi i alskens farver. Vi lavede bland selv poser - 1 bundt for 20, 7 for 100 kr.


Min bytteri med Anne var også med - den blev brugt som bogholder og bank, og er for mig helt og aldeles værdifuld. Søde Anne - den blev beundret flere gange i løbet af dagen!

Vi havde en utrolig dejligt dag, fik snakket en masse, og havde faktisk gæster i teltet det meste af dagen. Jeg tager gerne afsted på et sådant arrangement igen!

26 kommentarer:

 1. Hvor lyder det bare hyggeligt! Og tak for dine søde ord:) Hvis du har mere garn i blålige farver køber jeg gerne tre bundter:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg skal se hvad jeg lige kan finde. Skal de alle tre være i samme indfarvning? For det kan måske godt blive svært.

   Slet
  2. Eller måske bare to? Jeg tænkte, at jeg ville strikke en sømandstrøje med blå og hvide striber. Tror du to nøgler af hver er nok? (altså to blå og to hvide)

   Slet
 2. Det var et rigtig godt arrangement - og super dejligt endelig at møde dig.
  Jeg er super glad for mine køb - og jeg har gramset garnet mange gange. Det er så smukt og blødt...
  Jeg havde vist så travlt med at mærke på garn -at jeg ikke fik skrevet mig på listen med kursus i plantefarvning. Håber at du vil skrive mig på listen. Jeg vil så gerne se de magiske processer bag...

  SvarSlet
  Svar
  1. Kæreste Karina. Det var så dejligt at møde dig, og vise frem. Vi kunne sagtens have brugt meget mere tid til snak. Men det må vi gøre en anden gang.
   Jeg tænkte nok at de to grønne farver var noget for dig! Og blev så glad da du købte dem.
   Jeg skriver dig på listen angående kurser med det sammen, og lover at vi snart sender noget info afsted.

   Slet
  2. Det var så dejligt at møde dig, og vi må snakke videre en anden dag. Jeg blev så glad da du købte garnet, og jeg havde sådan på fornemmelsen at du ville falde for de grønne farver. Glæder mig til at se hvad du får strikket med det.

   Jeg skriver dig på listen med kurser - vi lover snart at udsende info om hvad der kommer i fremtiden.

   Slet
 3. Åhh altså, hvor jeg glæder mig til at se hvad du har tilbage! Også farvede uldsager ;)

  Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Glæder mig også til at vise frem.
   Angående uldbodyer, så vil jeg næsten forslå at du sender mig noget nyindkøbt i den størrelse du vil have lavet, og så i hvilken farve. Jeg har nemlig kun uldundertøj som er købt i genbrug, og noget af det har små huller og lignende. Så har lidt svært ved at sælge det. Men jeg farver gerne noget til dig.

   Slet
 4. Her sidder jeg og ærgrer mig over, at jeg ikke tog mig sammen og tog til Silkeborg og hvad opdager jeg? At du bor lige her i byen. Hvis du har noget garn du gerne vil af med, så har jeg dankort og kan finde ud af at bruge en automat. Altså, ikke fordi jeg må købe garn eller noget...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tænk sig Fie! Det lyder da skønt at du bor i Skjern. Vi må lige aftale en dag, hvor du kan kigge forbi - for du skal være så velkommen. Også blot for at kigge.

   Slet
  2. Det vil jeg meget gerne. Måtte jo helt savle over dit blogindlæg om din søndag i farver for blå er lige min farve. Og gul. Og alle de andre.

   Slet
  3. Fie - kan du ikke finde mig på Facebook (hvis du da også findes der). Så kan vi lige snakke sammen.

   Slet
  4. Vi burde have en ven tilfælles, så jeg finder dig lige :)

   Slet
 5. Det ser ud som om I har haft det rigtig dejligt. Jeg vil med næste år! Og så elsker jeg dit garn og de farver...
  Kh Puk

  SvarSlet
  Svar
  1. JAH - Puk, du ville elske det. Syntes det var en fest. Og tak for de søde ord - jeg må altså indrømme at jeg også er helt solgt til de farver.

   Slet
 6. Hvor ser det bare skønt ud. Jeg ville så gerne have været der - jeg kan næsten ikke bære tanken om det garn, jeg er gået glip af. Og de gode snakke, ikke at forglemme.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi ville også have elsket at have dig med! Der var bare virkelig god stemning i teltet, og skønt at snakke med så mange søde damer. Jeg lover at der kommer løbende lækre farver i løbet af sommeren - og jeg farver gerne noget mere petrolium til dig.

   Slet
 7. Har kun lige tid til en helt kort besked! Børnene kommer væltende ind af døren om 5 minutter, og der var liiiige noget med noget vasketøj.
  Derfor:

  Ser hyggeligt ud.
  lidt misundelig.
  Ville gerne være der også.
  Vil med næste gang.
  Åh det er smukt.
  Elsker garn!

  Vil du skrive mig på din liste til farvekursus?
  tror måske du allerede har gjort?
  Mig og en veninde Julie hedder hun.

  Email: fyverhelt@gmail.com

  Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Kæreste Naja Luise - Tak for de skønne ord. Du kan roligt pakke bilen næste gang, og kører afsted. Jeg syntes det var en super dag i Silkeborg, og jeg nåede kun halvdelen af boderne, og ingen workshops.
   Vi har nu skrevet jer på til kursusinfo, og vi glæder os til snart at sende noget afsted.

   Kram her fra mig også

   Slet
 8. Hej Louise
  Jeg nåede jo ikke at købe af dit skønne garn i weekenden, så hvor og hvordan kan man købe noget af dit smukke broderigarn?
  KH Hanne (61855784)

  SvarSlet
 9. Hvor ser det ud til at have været en lækker stand! Du har virkelig fået vækket garnlysten i mig, og jeg drømmer om at finde tålmodigheden frem til at lære at strikke. Men måske jeg kunne bruge dit fine garn et til et hæklet tæppeprojekt?! Knapperne er rigtigt fine, og jeg har dem lige in mente til når det rigtige projekt dukker op :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Julia - bliver helt lykkelig over at jeg har vækket din garnlyst! Jeg tror bestemt at du vil elske at strikke - jeg har det sådan at jeg næsten ikke kan lade være.
   Jeg tror sagtens at du kan bruge mit garn til et hæklet tæppe - hvilken nålstørrelse kan du bedst lide at bruge?
   Angående knapperne, så kan jeg tage dem med næste gang vi ses. Så kan du kigge og se om der er nogle du har lyst til at bruge. Jeg håber på snart at kunne lægge dem op har på bloggen.

   Slet
 10. `ej hvor er jeg altså træt af at jeg først så det efter det havde været. Men super fedt telt I havde der - lyder som om I blev godt besøgt. Cool!

  SvarSlet
 11. De dejlige bluser der hænger uden for teltet på billedet, er lige hvad jeg kunne tænke mig at strikke. Findes der opskrifter til dem ? Kirsten.

  SvarSlet
  Svar
  1. Bluserne som hænger udenfor teltet er ikke strikkede trøjer, men uldundertøj, som er blevet plantefarvet. Så jeg kan desværre ikke henvise til en opskrift.

   Slet
 12. Det ser og lyder helt fantastisk! Super flot med teltet og alle de fine ting. Jeg er helt vild med knapperne, kan ikke forstå de ikke solgte så godt. Herligt, at folk er ved at få øjnene op for plantefarvet garn! Har aldrig hørt om Grib Garnet før, men håber jeg kan opleve det næste år.

  SvarSlet

Jeg vil elske om du ville lægge en lille hilsen...