fredag den 2. december 2011

Nyt cowl

Cowl = Halsrør? Eller hvad? Ja, det er det vel, men så alligevel ikke. Nå, men mens jeg tænker over hvad et nyt ord kunne være for disse varmende halsting, så vil jeg vise min seneste frem.Den er strikket i Isager Højlandsgarn på en pind 4, og forbruget har ca. været 3 nøgler. Selve "hulmønstret" har jeg taget fra en strikkebog med opskrifter til de aller mindste, hvor det var brugt til et barnevognstæppe i noget meget kraftigere garn. Hvis der er nogen der ønsker "opskriften" på denne varmende halsklud, så 

skriv endelig, så ligger jeg den op her på bloggen.

11 kommentarer:

 1. Måske det var en udfordring for det ufatteligt lækre garn jeg har liggende? Hvis opskriften er til at forstå for en begynder som moi??

  Looking gooooood. pift pift... :)

  Kram

  SvarSlet
 2. Det er en utrolig let opskrift! Og det kan du sagtens finde ud af, og ja, tror bestemt at det vil være fint til det garn du har købt.

  SvarSlet
 3. Hvor set det lækkert ud, Louise!

  SvarSlet
 4. Det er rigtig fint! Jeg er også i gang med at strikke en til en julegave:)

  SvarSlet
 5. Hvor er det skønt Louise.. uhh det kunne jeg også tænke mig:-)

  SvarSlet
 6. Den ser varm og lækker ud samtidig med at den er så fin :-)

  SvarSlet
 7. Yes please. Den ser super lækker ud, og nye opskifter er altid velkomne..

  SvarSlet
 8. Hvad med det gode gamle ord: halsedisse :-) lyder måske ikke så smart men......i øvrigt dejlig cowl og din blog er rigtig hyggelig at læse... ved du forresten hvad det georg jensen sengetøj du har hedder i mønsteret?

  SvarSlet
 9. Tak Ellen Kathrine - nej, jeg ved desværre ikke hvad det hedder. Jeg ville ønske jeg gjorde, så kunne jeg skrive til dem og prøve om man måske kunne få dem til at lave det igen :0)

  SvarSlet
 10. Nå men jeg har lige lånt en bog om georg jensen damask og det hedder soløje og er tegnet i 1965 af marianne lyager... jeg har lige købt 2
  sæt i brun, kraftigt inspireret af dig og hvor kragerne vender:-) call me copycat... fedt hvis du skriver til dem, de.har.jo genproduceret nogle gamle mønstre for nylig..

  SvarSlet
 11. FEDT! Ej, hvor dejligt at du har fundet to sæt! Ville ønske at det var mig. Jeg har kun hovedpudebetræk. Syntes det er så fint når man ser forskellige ting hos hinanden man bliver inspireret af.

  Men ja, tror altså jeg vil skrive til dem og høre om de måske ville overveje Soløje igen. Syntes det er så flot.

  SvarSlet

Jeg vil elske om du ville lægge en lille hilsen...