tirsdag den 24. april 2012

Pastel Spinni - at farve på Isager

Mine lagre af plantefarvet garn er blevet betragteligt reduceret efter weekendens fantastiske sommerhustur med den dejligste flok tøser. Er helt overvældet - af kærlighed, af varme, af glæde, af overskud, og ikke mindst over den store interesse for mit garn. Jeg bliver varm om hjertet når jeg tænker på de mange spændende projekter, som vil komme ud af mit naturgarn. I kan se mit garn titte frem hos hende her, hende her, hende her, hende her og hende her. Damer - af hjertet tak for den skønneste weekend!

Jeg selv har også en stor kærlighed for de mange skønne nuancer som naturen giver. Syntes at plantefarvet garn passer sammen i alle nuancer, og gløden er helt speciel - det er som om alt passer sammen og intet er ladt udenfor. Fornemmelsen for farvespil med hjælp fra naturen er virkelig en oplevelse, og jeg nyder at det faktisk kan være svært at vælge hvilke nuancer man skal vælge til sit strikketøj.

For et par år side købte jeg garntypen Spinni, som jo er en garn produceret af Marianne Isager. Jeg købte garnet i den råhvide udgave med det henblik at jeg selv ville farve. Jeg er meget glad for mange af de smukke designs, som både Marianne og Helga Isager laver, og med tanke på lækkert strik i egen indfarvning fik jeg farvet lidt Spinnigarn. Garnet har nu ligget længe - er blevet taget frem en gang imellem, men er senere blevet lagt til side igen.

Efter weekenden er det nu taget frem igen...for med mandagens indkøb af Isagers eget Spinni har jeg virkelig fået pastel på både hjernen og i hjertet. Jeg må bare strikke noget - i striber, i tern, i mønster eller hvad jeg nu finder på. Ved det ikke...Men ét er sikkert. Jeg bliver nødt til at bruge dette skønne garn til noget lækkert til mig selv. Jeg har købt mig til de blå farver (selv om jeg er helt sikker på at dem kan jeg også lave), og de rødlige er farvet med rødderne fra planten Krap.

Jeg har desuden en lille mavefornemmelse i forhold til Spinni og Tvinnigarn. Den siger mig at det måske ikke ville være tosset at farve mere af den slags. For med Helga´s nye designs kunne, der sagtens være andre end mig selv, som kunne få hjertekvababbelse af naturens nuancer...

9 kommentarer:

 1. Åhh jeg er vild med de blå nuancer Louise. Nåede forbi strikbutikken idag så nu er jeg ejer af to nøgler grå alpaca og bogen.. Glæder mig til at skulle igang :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de er så smukke. Tror jeg må igang med en blå gryde snart, så jeg kan få lavet forskellige nuancer selv.

   Og fedt at du nåede forbi - elsker den butik. Jeg har så svært ved at styre mig når jeg er derinde, og bliver ofte så overvældet at jeg ikke får købt noget. Syntes der er alt for meget lækkert garn til at jeg kan vælge.
   Syntes det er skønt at du har købt bogen - jeg er ihvertfald meget glad for min.

   Slet
 2. Svar
  1. Ja, jeg er altså også helt forelsket!

   Slet
 3. Uanset hvad, så bliver det lækkert, det du får strikket af det garn!

  Jeg har bestemt mig for, hvad jeg vil bruge de tre nøgler grøn-brunt garn til. Det skal være noget til mig selv. Jeg har tænkt på at strikke det sammen med det råhvide, men lurer på, om det er en dårlig ide, eftersom det er to forskellige slags. Hvad tror du? Hvis det ikke er en god ide, bliver jeg nok nødt til at bede om et par nøgler ufarvet garn. Ahem...ja...de 13 nøgler VAR altså ikke nok ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror du vil få det flotteste resultat hvis du strikker med det samme garn (og dette siger jeg ikke fordi jeg vil sælge noget mere til dig ;0)). Jeg kigger i kælderen og finder lidt garn frem. Hvor meget tror du at du skal bruge?

   Slet
  2. Tjaaa...3 måske? Så har jeg seks i alt. Mon ikke det er nok til en cardigan til mig?

   Slet
 4. Åh jeg glæder mig sådan til at strikke med garnet:) De blå farver er godt nok også flotte! Og hold da op, sikke en stor sikkerhedsnål!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg sørger lige for at få fundet noget garn til dig - så kommer det med posten sidste på ugen, håber jeg.
   Den store sikerhedsnål er fra House Doctor, og jeg måtte bare eje den da jeg så den. Alt for fin!

   Slet

Jeg vil elske om du ville lægge en lille hilsen...