mandag den 7. maj 2012

Give away på vej - men med tvivl om gaven!

Jeg går og planlægger en kommende give away, og har gjort mig mange tanker omkring hvad der skal gives væk. Jeg ville gerne at det skulle være personligt, og derfor ikke være en sponsoreret gave. Ideen kom ikke lige af sig selv, og faktisk var det Mikkel som gav mig en ideen som jeg her vil fremlægge. Ved godt at det er lidt underligt at fortælle på forkant hvad man vil give væk, men jeg vil ikke sætte noget op som I måske ikke er interesseret i. For det er jo ment som en gave til jer dejlige læsere, og jeg vil derfor derfor bliver super glad om I ville give et besyv med.

Ideen som Mikkel kom på var - en fin lille pose med op mod 10 forskellige farver. Farvet som er lavet med planter, og på garn som kan bruges til broderi - broderigarn til fri leg (måske med tanker på Karen Marie Dehn). Baggrunden for ideen ses her hos Asli, hvor man kan se en sådan pose.

Ville en sådan pose med plantefarvet broderigarn måske have interesse?

6 kommentarer:

 1. Jeps! I allerhøjeste grad:o)

  SvarSlet
 2. Ja for pokker - og jeg satser på at vinde ;o)

  SvarSlet
 3. Oh yeah! Helt sikkert!
  God dag!

  SvarSlet
 4. GOD ide! Og jeg har tænkt mig at deltage på skamløs vis, selvom jeg allerede er den lykkelige ejer. Muhaha :-D

  SvarSlet
 5. Asli, drop det! Du har, både garn og volvo! Jeg derimod har for år tilbage været nødsaget til at skille mig af med min førstefødte ( Amazone årgang 1965 med navnet Baby) Så det garn er MIT : )

  SvarSlet

Jeg vil elske om du ville lægge en lille hilsen...