onsdag den 9. januar 2013

Babytæppe 1 - "Små Skridt" af Erika Brandt

Strikketøj bliver det også til her på hospitalet, og jeg har længe gået og tænkt over hvilket babytæppe jeg skulle strikke til Laurine. Jeg har tidligere haft lavet et indlæg, hvor jeg vist det plantefarvede garn, som jeg havde udvalgt til projektet. Jeg havde faktisk også fundet et flot mønster til projektet, men jeg er siden ovennævnte indlæg faldet over et helt nyt mønster, som Erika Brandt har designet. Var vild med de fine striber, og muligheden for at bruge pangfarver til at lave et smuk kontrastfyldt tæppe. Skulle du være interesseret i tæppet kan du finde det fine mønster på Ravelry, hvor det også er muligt at se hvilke farver andre har brugt til netop dette tæppe.Tæppet kommer til at måle ca. 55 - 80 cm, og bliver godt varmt. Jeg har brugt en blød lammeuld med en løbelængde på ca. 300 meter pr. 100 gram. Den grå uld er plantefarvet med egeblade tilsat jernvitriol, og den gule er farvet med vestjysk lyng. Tæppet bliver fantastisk til at lægge over barnevognen, når nu Laurine skal udenfor for at sove, samt ikke mindst på de mange gåture med barnevognen (som jeg forøvrigt glæder mig helt usigeligt til). 

10 kommentarer:

 1. Hvor ser det fint ud, jeg må vist hellere forbi ravelry:)

  Kh Gitte

  SvarSlet
 2. Hvor er det FLOT! Vidste du ville forvandle det til noget smukt "Oleise" ;-)Bliver skønt at komme ud og lufte barnevognen... Knus AM

  SvarSlet
 3. For søren da Louise. Sikke et FANTASTISK mønster. Ihh er helt forelsket :)

  SvarSlet
 4. Det er godt nok pænt! Og flotte farver du har valgt:)

  SvarSlet
 5. Det bliver så fint og lækkert i de farver.
  Jeg kan godt forstå, at du glæder dig til gåturene. Det er noget af det hyggeligste :)

  SvarSlet
 6. Det tæppe bliver så skøn :-) Det bliver godt at komme ud med barnevognen.
  God weekend

  SvarSlet
 7. Hvor er det bare dejligt, at du har lyst til at strikke tæppet. :-D Dit plantefarvede garn er så smukt, og det må også være fantastisk en gang at kunne vise Laurine lyngen og egen og fortælle, at det er dem, der har givet farver til hendes tæppe.

  SvarSlet
 8. Kære Louise.

  Først vil jeg lykkeønske med Jeres smukke lille pige... Sikke en flot kamp, og vidunderligt at læse med her og blive rørt over hvor positive, optimistiske og stolte forældre I er. Fulde af kærlighed og omsorg!

  Og i forhold til babytæppet i dette indlæg.... Jamen så tryller du jo igen smukke, smukke farver sammen til noget helt fantastisk lækkert! Jeg håber på en dag at komme til at lave noget bare tilnærmelsesvist så skønt.

  Min lille stille drøm er at åbne min egen garnbutik med strikkecafé, hygge, økologisk garn, og selvfølgelig med lækkert plantefarvet uld!!!

  SvarSlet
 9. Å for et nydelig teppe, og jeg liker så godt fargene du har valgt :)
  Hilsen Beth

  SvarSlet

Jeg vil elske om du ville lægge en lille hilsen...