fredag den 15. marts 2013

4 måneder


Den lille dame fylder 4 måneder idag. Tænk sig! Syntes tiden går helt utrolig hurtig, og at hun virkelig er blevet så stor. Alligevel er hun stadig meget lille (vi skal ihvertfald vende os til den evige kommentar "hvor er hun lille - hun må da ikke være så gammel). Den kan godt give et lille stik i hjertet, men vi tager den med oprejst pande, og glæder os over at hun trives, har masser af glimt i øjet, og en utrolig skøn.

14 kommentarer:

 1. Hvor er hun kær!! Og så i lækkert strik:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg kan slet ikke stå for hende, når hun slår smut med øjnene.

   Slet
 2. Hvor er hun fin i sin lille kjole... Tillykke med milepælen ;0)

  SvarSlet
 3. Hun er noget så bedårende!
  Ta' jer ikke af, at folk bliver ved med at sige, at hun er så lille.
  Så længe hun er sund og rask, er alting jo godt. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! Nemlig - sådan har vi det også. Men at skulle tage "hele historien" med fremmede - ekspedienter, gamle damer og lignende, kan godt være lidt hårdt en gang imellem. For vi gør meget for at "præmatur" ikke skal følge os for meget.

   Slet
 4. Hun er da bare en lille prinsesse, yndig.

  SvarSlet
 5. Sød pige I har der. Man kan godt se glimtet :) Dejlig strik hun er i.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - vi er sørme også glade for hende. :0)

   Slet
 6. Tillykke med de 4 mdr.
  Jeg synes nu hun er blevet stor, dejligt hun trives.
  (Jeg har fulgt lidt med her på bloggen)
  Skønt flag :-)
  Rigtig god aften/weekend til jer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at du har læst med. Det er altid skønt med læsere. og ja, flaget er super. Det er fra Linedyr, tilføjet Laurines hårbørste (tandbørsten)

   Slet
 7. Tillykke med 4 måneders dagen, det er dejligt at se hun er blevet så stor!
  Jeg kan virkelig godt forholde mig til det du skriver om at holde besøg ud af huset og lignende til en enkelt gang om ugen.... Det synes jeg faktisk også man som nybagt mor kan have det bedst med, det havde jeg i laaaang tid.
  Og vores børn sover meget ofte i vores seng! Faktisk samsov vi indtil for et halvt års tid siden, da flyttede vi, og måtte pille vores kæmpe seng/hems, fra hinanden.

  Det er skønt du er så god til at få skrevet små indlæg.... Jeg tror måske din blog, af alle dem jeg følger, er den eneste jeg rent faktisk følger. Og jeg synes det er sådan lidt spøjst... For det er jo lidt som om jeg kender dig, eller kender den offentlige del af dig, som også viser meget følsomme og private sider. Og så sidder jeg her bag tastaturet og læser med, uden du ved hvem jeg er! Så note til mig selv: jeg må bliver bedre til at give lidt tilbage i form af kommentarer engang imellem :-)

  Tak for at du giver små blik ind i Jeres liv.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød, Naja Luise! Bliver helt rørt over dine fine ord. Jeg syntes bestemt ikke at jeg er særlig god til at få skrevet indlæg, og tager ofte mig selv i at tænke, at mine indlæg ikke altid har så meget dybde. Jeg har ofte mange indlæg i tankerne, og ikke mindst skæve og sjove tanker om livets og dagens begivenheder. Får dog aldrig tid til dem alle, og særligt ikke nu hvor Laurine jo har næsten al min opmærksomhed. Jeg er dog virkelig glad for at høre at du føler at du kender mig, og at du får noget ud af at læse med. Det er dejligt at man ikke kun skriver for én selv (og sin familie, der læser med). Det skønne ved det med at blogge er netop, at man føler et nærvær hos den enkelte blogger...og når man så mødes i den virkelige verden, så er det som om man har kendt hinanden i mange år.

   Vi er så heldige at Mikkel har fået arbejde...i Esbjerg. Er det ikke noget med at du og familien bor her? I giver fald du har lyst, så kunne vi måske mødes?

   Slet
 8. Søde Louise
  Det kunne være hyggeligt at mødes, men vi er flyttet! Til Kolding....
  Jeg er i skrivende stund travlt optaget af knap 2 årig søn, som Meget gerne vil have min opmærksomhed! Så jeg må lige vende tilbage... Når han sover i aften evt.

  SvarSlet

Jeg vil elske om du ville lægge en lille hilsen...