søndag den 29. november 2009

Eksamensgave fra svigerforældrene

Mine kære svigerforældre sendte i sidste uge en fantastisk buket med Interflora, og jeg var både rørt og virkelig glad for den dejlige gestus. I dag var min svigermor så på besøg her i Odder, og hende og min kæreste besøgte mig i kaféen på Fru Møllers (vi havde julemarked, og der var virkelig mange mennesker og travlt). Da jeg så endelig kom hjem fra arbejde hvade hun efterladt endnu en gave til mig - en fantastisk lille krukke (jeg har en stor og sort udgave stående på vores badeværelse, som jeg er virkelig glad for).

Men ikke nok med krukken, så var der inden i et væld af skønne knapper - i forskellige materialer.

Det var sådan en fed overraskelse, og jeg skal helt sikkert lave forskelige smykker og striktøj til de fine knapper. Tusind tak, svigermor - den sad lige i øjet!

5 kommentarer:

 1. Å, så heldig du er! :) Trur mange av oss har knappedilla! ;)
  Og ideen din med kanpper er fantastisk, men det er jo like mykje arbeid med ein knapp som med ein ring og det ville blitt "stygge prisar"...ik! Men eg ser for meg denne jakken med gamle kjeramikk blomster på! Smukt! Som de seier det! Tuusen takk for engasjement og god ide!!:)
  Gunnhild

  SvarSlet
 2. pst! Fantastisk blogg! No skal eg kikke meir!!!

  SvarSlet
 3. Tak Mimmi. Ja, kan også lige se det for mig! Enten en man har syet i noget lækkert stof eller en flot cardigan man har strikket. Og jeg tror hvis man først har givet mange penge for garn, og knapperne så lige giver det sidste, så siger man, ok, så giver jeg også lige prisen for knapperne.
  Men ved ikke om det måske bare er mig. Men der er så mange muligheder med knapper i forhold til armbånd, både med læderstropper, flettede læderarmbånd og sådan. Jeg kommer til at vise forskellige ting herinde, da jeg har planer om at lave forskellige keramikting som kan bruges til smykker.

  SvarSlet
 4. Kære Louise

  Prøver at få fat på dig ang køb af plantefarvet garn ;-) Vil du skrive til mig på dukkemagersken@yahoo.dk ??
  KH

  SvarSlet
 5. Øjjjjjjjjjjjj endelig fandt jeg lågkrukken som jeg kom til at baldre
  kender du keramikeren,
  vil nemlig meget gerne have sådan en lågkrukke igen (min var købt i den gammel by´julemarkede )

  SvarSlet

Jeg vil elske om du ville lægge en lille hilsen...