søndag den 29. november 2009

Retrofund i loppen

Jeg fandt en kaffekande/thekande hos en genbrugsbutik i denne uge. Kunne ikke stå for den da jeg så den, og blev endnu mere glad da jeg så prisen - 15 kr. Den blev også godkendt da jeg viste den til kæresten, så tror at den skal være min nye thekande (selv om jeg tror det er en kaffekande).


Men jeg ville høre om der er nogle af jer kyndige blogfolk, der måske kender stellet/mærket på kanden? Jeg syntes jeg har set det før, og syntes også at mindes at det er et forholdsvis kendt mærke - men jeg kan tage fejl. Men lige meget hvad, så syntes jeg den er rigtig cool.
Den hvide dug med de lilla motiver er ligeledes et loppefund. Det er endda en lang dug, og kan passe til vores bord med to plader i. Det er ret uundværlig, når man nu gerne vil have gæster på besøg. Er vild med den lilla bloms som er på dugen, og måtte bare have den med hjem, da jeg så den.

1 kommentar:

  1. that is one awesome coffee pot!
    it's fun to see how much interests we have in common: archaeology, living history, historical and contemporary handicrafts, making our home beautiful, finding beautiful vintage things... :)

    SvarSlet

Jeg vil elske om du ville lægge en lille hilsen...