lørdag den 28. november 2009

En bog jeg ønsker mig

Jeg har gennem de sidste tre år fulgt med i en eftehånden landskendt gut ved navn Frank aka Bonderøven på DR2. Jeg elsker at tilbringe søndag aften foran tvet og se både Brødrene Price, Frilandshaven og så ikke mindst bonden fra Djursland. Franks kæreste Terese er en vidunderlig og yderst kreativ dame, og jeg blev bevidst om hendes evne via en artikel i et dameblad jeg købte fornyligt. Har altid beundret Franks tørklæder, de fine små strikketrøjer der hang på knagen til Johan og således, og tænk sig - Terese designer selv strikketøj, og det er muligt at købe/købe en opskrift. Foruden det kreative aspekt på pindene, så har hun lige forfattet en fantastisk julebog (har stået med den i hænderne bog boghandlere 3 gange, og har ærget mig gul og grøn over at min konto har røde tal). Så nu sætter jeg den på ønskelisten, og vil i samme åndedrag gør lidt reklame for Terese, hendes hjemmeside og ikke mindst hendes flotte julebog!

Billerne er lånt fra Tereses hjemmeside, og er både billeder af et af hendes stikkeprodukter, og et billede fra hendes julebog.

2 kommentarer:

 1. Hej Louise.
  Ih jeg har også nydt, at kigge ind hos den kære "Bonderøv" i aften :o) Det er først fornyelig jeg er begyndt at se det. Men for søren da hvor blir jeg imponeret og hver gang må jeg knejse og tage huen af for den lille families levevis. Vidste ikke hun havde en hjemmeside ej heller udgivet en bog. Det må jeg lige lure på :o) Tak for tippet :o)
  Glædelig 1. søndag i advent.
  KH Anette.

  SvarSlet
 2. Ja, jeg skrevet indlægget lige kort tid før tredje afsnit af Bonderøven gik på. Et fantastisk program - vil lige fortælle at man på Dr2´s hjemmeside kan se alle de tidligere afsnit. Det er super strikkehygge, hvis man ikke kan finde andet godt at se i tv.

  Jeg har planer om at købe et strikkekit til en af de flotte halstørklæder, som Frank går med (det røde, med sorte og hvide striber). Så det glæder jeg mig til at strikke.

  SvarSlet

Jeg vil elske om du ville lægge en lille hilsen...