tirsdag den 28. september 2010

Itui til rundpinde

Jeg er virkelig gået i strikkemode - det er blevet efterår, og jeg min lyst til at sidde i sofaen med the, god musik eller film har taget over. Egentlig burde jeg lave nyt varmt "arbejdstøj", altså vikingetøj. Men lyst driver ikke værket, og jeg vil meget hellere lave små sjove projekter. Helst med godt med farve, praktiske formål eller småbørnestrik til gavelagret. Denne følelse ramte mig også i går, og jeg fik både strikket, syet og leget med knapper. Jeg fik bl.a. syet dette itui til mine ofte ret så uregerlige rundpinde.

Stoffet er et pudebetræk i bedste retromønster og -farver, som jeg var så heldig at finde i en genbrugs her i sommer. Foret er en mørkelilla silke, hvilket er en rest fra mine efterhånden store stofgemmer.

Sammensætningen af både retrostof og silke fik mig til at overveje om jeg måske skulle lave et par nye puder til sofaen.

2 kommentarer:

  1. Hvor er det fint.Og ja herlige farver.

    SvarSlet
  2. SÅ fint! JAg har länge tänkt mig att sy ett fodral till mina virk och sticknålar, men hitills har det stannat vid tanken. Blev sugen nu att äntligen göra ett när jag ser ditt fina.
    Tack för besök hos mig, välkommen åter!

    SvarSlet

Jeg vil elske om du ville lægge en lille hilsen...