tirsdag den 2. november 2010

Tid til at kigge fremad

Det sker så meget i mit liv lige nu - vi kigger på hus, vi har opsat lejligheden i Odder, museumssæsonen på Bork er lige sluttet og noget nyt og spændende er ved at ske i forhold til vinterforberedelsen, samt at min far er kommet hjem fra endnu et op behandlingsophold.
Så der er meget at være rundtosset over, og heldigvis også meget at være glad og spændt over.

I forhold til Bork så er det lidt underligt at sæsonen sådan er overstået, men også lidt rart. Der er har været fuld tryk på, og vi har nået utroligt meget. Skibene er nu kommet på land, tøjet er nu lagt til luftning og reparation. Jeg vil vise jer et billede som min veninde tog af min en af de sidste dage vi havde åben, som jeg er utrolig glad for - tak for det Mette!

Foruden de afsluttende ting, så er det nye spændende tiltage på vej, hvilket bl.a. indebærer en masse kreative juleforberedelser og ideer. Vi skal have stort julemarked i weekender på Bundsbæk Mølle, og jeg er blevet inddraget til opstilling, pyntning, fremstilling, og ikke mindst bodpasning. Jeg skal stå for de sunde snacks, såsom nødder, figner, mandariner og appelsiner, og så også noget med karamel. Jeg har planer om at lave lidt sjovt selv, såsom saltede mandler, kryddersalt af forskelligt slags, og måske også hjemmebagte knækbrød. Men det kunne jo være at nogle af jer kendte til gode forslag ud i det sunde og det jule - gerne noget som vi selv kan lave, og pakke flot ind. Så skriv meget gerne en kommentar hvis I har nogle forslag.

1 kommentar:

Jeg vil elske om du ville lægge en lille hilsen...