onsdag den 16. februar 2011

Man må jo fouragere....

Vi er nu flyttet til den rådne banan - men for os er den på igen måde rådden. Vi har glædet os som små børn til at flytte i vores nye lejede hus, og til at komme tættere på arbejde. Vi er kommet godt på plads, og når vi finder kortlæseren (den er pt. virkelig bare helt væk), så kommer der billeder fra det nye hjem.
Men når man nu landet et nyt sted, så er det jo vigtigt med noget godt at spise og et overblik over hvor man skal fouragere. Så noget af det første vi gjorde efter at være flyttet til Skjern var at undersøge mulighederne for gårdbutikker og grønsagssalg Det lykkedes ret hurtigt at finde én, og lykke om det så ikke ovenikøbet var en økologisk en af slagsen.

Stedet hedder Karolines gård, og det unge par som driver det, har både gårdbutik og besøgslandbrug. Så fremover bliver det ikke noget problem at finde en god suppehøne, kød, mel og grøntsager - alt sammen økologisk og med utrolig kort afstand fra jord til bord. Det kan da ikke blive meget bedre.

Men vi er dog stadig på jagt - har hørt rygter om gode steder oppe ved Stauning. Det må prøves en dag. Indtil videre glæder vi os dog til at besøge Karoline og Mads på gården.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg vil elske om du ville lægge en lille hilsen...