torsdag den 19. maj 2011

God røv, god weekend!

Jeg gjorde et seriøst genbrugskup igår - 3 helt nye par bukser, hvoraf to af dem er cowboy, to store linnedkurve, en smuk lille vase, to Hammerthor trøjer til den allerkæreste, en lang halskæde med blå træperler, et Gosha læderbælte, 5 store og smukke knapper og en stribet trøje = ialt 150 kr!
Og tænk sig - de bukser passer på en prik! Så nu er der dømt god røv og god weekend - for jeg holder 5 dages fri efter dagens dont (som desværre er en arbejdsdag fra. 7.30 - 22.30)!

7 kommentarer:

 1. FIIIINE sager Louise!! Hvor finder man dog så fine bukser i en genbrugsbutik?
  Har forresten gået og tænkt på om du vil sælge af dit plantefarvede garn? Kunne godt finde på et lækkert projekt med sådan noget måske farvet med gyldenris (hedder det ikke det?).
  Har forresten et eller andet sted skrevet en kommentar til dig om du vil se på nogle datoer i september eller oktober, hvor du kunne have tid til at holde sådan en workshop, jeg skal nok stå for så meget af den praktiske planlægning jeg kan.

  Hav en dejlig dag

  Knus Berit

  SvarSlet
 2. Det kan man da kalde et kup! Også god røv og god weekend herfra;)

  SvarSlet
 3. Jep jeg sælger gerne af mit garn - og ja jeg farver med gyldenris. Du kan se et gult sjal hos Unikarina.dk, hvor jeg har farvet garnet til hende.
  Hvilken løbelængde er du ude efter, for det kan tænkes at jeg har lidt liggende. Ellers er det noget jeg har tænkt at jeg skal lege med i mine 5 fridage...

  Angående datoer, så kigger jeg lige på det, og vender tilbage.

  SvarSlet
 4. Uhh, jamen nu er jeg ikke så hård ud i løbelængder, men havde tænkt at det skulle blive til et sjal.

  Hvad vil du have for det?

  SvarSlet
 5. Jeg tror lige jeg laver et lille indlæg på Knapnok med det garn, som pt. har på lager. Så kan du se hvilke farver der er, og hvor meget de koster. Ville det være en plan? :0)

  SvarSlet
 6. SUPER lækre fund - og røv ;o)

  SvarSlet

Jeg vil elske om du ville lægge en lille hilsen...