mandag den 13. juni 2011

Jeg har rundet et hjørne

Jeg havde fødselsdag i lørdags - og gæt hvad?! Det gjorde slet ikke ondt at fylde 30 år. Jeg havde selvfølgelig haft mine bekymringer, og særligt det at man ikke længere var en ung dame i 20-erne stod højt på bekymringslisten. Men som dagen skred frem, så viste det sig faktisk ikke at være så slemt, og jeg nød virkelig dagen. Det var en fantastisk hyggelig dag, med besøg fra både nær og fjern, dejlig mad og skønne gaver. Så der var god mavefornemmelse over hele linjen, og at være sammen i familiens skød uden at skulle være bekymret for noget. Det var rart helt ind til knoglerne!

Brochen har jeg lavet til mig selv - man kan vel lige så godt være stolt end prøve at gemme det væk! Ideen har jeg tyvstjålet fra Mejse og hendes fantastiske brocheideer. Jeg har så småt været igang med at samle ind til den søde dame i Viborg, og måtte lige selv lave et par stykker inden jeg sender videre til Mejse.

6 kommentarer:

 1. Tillykke Louise:) Det er nemlig slet ikke så slemt at blive 30!

  SvarSlet
 2. Tak sødeste Anne - og tusind tak for det smukke kort! Jeg blev så rørt da jeg så at du havde sendt brev. Det havde du altså ikke behøvet!

  SvarSlet
 3. Kære Louise.

  Kæmpe stort tillykke med fødselsdagen!!! Det gik desværre først op for mig en dag for sent (og via Jeppes FB-profil :-) :-) )og så tænkte jeg at jeg ville vente til du bloggede noget om dagen (tænkte du måske viste frem, hvordan den endelige bordpynt blev ;-) Det blev en aldersbroche istedet - helt klart hellere fejre end begræde. Næste år skal der stå 5*8 8*5 4*10 10*4 på min :-) Jeg vil glædes over det og hvad der ellers er at glædes over. DEJLIGT I havde en skøn dag - med hele familien. Hils Mikkel.

  Stort Knus fra AM

  SvarSlet
 4. Stort tillykke med dagen søde Louise.. velkommen oppe hos os andre, det er faktisk ret hyggeligt heroppe:-)

  Kærlig hilsen
  Berit

  PS. tak for roserne omkring mit sjal, kan allerede forestille mig hvad mit næste projekt med dit garn skal være;-)

  SvarSlet
 5. Ih, hvor er den fin Louise! Skide god idé :) Og et aller helvedes stort tillykke med fødselsdagen :)

  SvarSlet
 6. Tak søde Mejse! Jeg regner med at sende dig nogle af dem!

  SvarSlet

Jeg vil elske om du ville lægge en lille hilsen...