lørdag den 25. juni 2011

Min tur til at vise frem

Kan I huske den udfordring jeg satte i søen for et stykke tid siden? Den med de seriøse 70´er gardinringe, som det er muligt at købe i den lokale genner. Rigtig mange har vist frem på deres blogs - og hold da op hvor har folk været kreative! Jeg er virkelig imponeret! Endnu et bevis for at blogland er fantastisk, og at alle I skønne bloggere sprudler med kreativt power!
Men det er ikke kun har i blogland at brugen af gardinringe er igang - Boligliv har også kastet sig over kreative løsninger. Det var virkelig sjovt at se at deres kreative sider bl.a. havde smykker lavet med gardinringe.Nu hvor det hele er godt igang, så tænkte jeg at jeg også hellere måtte vise en af mine ideer frem. Jeg har haft den helt fra starten, men har først fået den lavet idag. Så mig frem med læderrem, hørtråd, gardinring og en nøglering - resultatet blev en nøglesnor.

Arbejdsnøglerne er nu sat på ringen, og jeg ved at den bliver uundværlig til sommerens travle arbejde.
Hvad syntes I?

8 kommentarer:

 1. Me like! Very much. Fed kombi med læder og træ :)

  Kh

  SvarSlet
 2. Den er total skøn, så enkel og rigtig 70´er agtig.
  Jeg har godt set bladet med kæden, tænker at den må være ganske tung.

  SvarSlet
 3. Den er da bare SÅ fed. Rigtig godt fundet på. Skøn blog du har.

  SvarSlet
 4. Den synes jeg virkelig er rigtig flot! Godt arbejde!

  SvarSlet
 5. Tak allesammen - den har hængt om halsen på mig lige siden. Har dog planer om at udvide den med både knapper og bedre syning.

  SvarSlet
 6. Den er for LÆKKER!!! Jeg grinte altså osse lidt da jeg så Boligliv, det var altså lidt pudsigt :)

  SvarSlet
 7. uhhhhh, den er LÆKKER, Louise. sådan en, der bare bliver mere og mere lækker af at blive brugt. Og man kan jo a.l.d.r.i.g. få for mange nøgleringe.

  KRAM

  SvarSlet
 8. Det har du nemlig helt ret i Lis - man kan aldrig få for mange! Det er lidt som med sko....tasker...tørklæder og alt det andet! :0)
  Og mange tak for rosen - det varmer virkelig. Selv Mikkel var imponeret, og det er jo normalt ham som er lædermanden her i huset.

  SvarSlet

Jeg vil elske om du ville lægge en lille hilsen...