lørdag den 30. juli 2011

Grønt, med grønt på

Jeg leger heksemutter i disse dage. Der er gang i den store gruekedel, og perikon bliver kogt af i store mængder. Jeg har nemlig planer om en nye flot kjole, selvfølgelig til arbejde. Og selv vikingekvinder kan ikke få tøj nok. Det tager bare lidt lidt længere tid en for den moderne husfrue, men ikke desto mindre er det mindst lige så underholdende som at shoppe nyt. Jeg elsker at farve, og nyder at trække lækre tekstiler op af farvebadet.
Igår var ingen undtagelse, og ud af gryden kom 3 meter tyndt lækkert uld vævet i brudt kiper. Jeg bliver den smukkeste kælling på havnen.

8 kommentarer:

 1. flot farve,
  Tror du ikke at selv kællinger får det for varmt i uld om sommeren ???

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. Mange tak.

  Vi går faktisk i uld året rundt nede på vikingehavnen, selv når der er 25 grader og høj sol. Det varmer om vinteren og køler/holder varmen ude om sommeren. Så jeg beholder helst min uldkjole på :0)

  SvarSlet
 3. Super smuk farve... glæder mig til at se den smukkeste kælling på havnen, når metervarerne er tryllet om...
  Vil du genopfriske min hukommelse? Jeg har en fornemmelse af at der er i Bork? Vi skal nemlig på weekend i Hvide Sande slut august - og hvis du holder til i Bork, så vil jeg lokke kæresten med forbi og håbe at jeg ser dig i gang med at farve garn.

  SvarSlet
 4. Ja, du har så fuldstændig ret. Jeg arbejder på Bork, og hvis du siger hvilke da du er I Hvide Sande, så skal jeg nok sørge for at være på arbejde :0). Om jeg farver er ikke sikkert, men jeg vil meget gerne vise rundt, og ikke mindst vise vores smukke 10 lange broderi, som er syet med plantefarvet garn.

  SvarSlet
 5. Det var dog en edderlækker farve!

  SvarSlet
 6. Hej Louise... Vi kigger forbi den sidste weekend i august. det ville være så hyggeligt at hilse på dig IRL.

  SvarSlet
 7. Ih, det lyder dejligt. Jeg vil også vældig gerne se dig (og mon du kan lokkes til at tage dit gule sjal med?). Jeg skriver lige når vi nærmer os, da jeg formentlig ikke skal på arbejde begge dage.

  SvarSlet
 8. Det gule sjal skal nok komme med på tur :o)

  SvarSlet

Jeg vil elske om du ville lægge en lille hilsen...