tirsdag den 26. juli 2011

Første forsøg

Jeg besluttede mig for at jeg ville trævle dette strikketøj op igen. Det blev for rodet, og jeg var ikke sikker på at jeg havde nok af de enkelte farver til at disse kunne blive gennemgående. Men da jeg har ferie, og nyder at slappe helt af, så blev det altså sådan at et nyt strikketøj blev sat igang.
Jeg kastede mig over Hanne Meedom og hende fine lille bog "Vendestrik". Jeg har længe villet prøve denne teknik, og igår blev det altså. Idag blev jeg så færdig med en lille pigevest. Det er hyggeligt lige ud af landevejen strik, og jeg er overrasket over hvor hurtigt man ser resultater. Et hurtig lille ting, som jeg bestemt vil prøve at strikke i noget af mit plantefarvede garn.
Ud over at vendestrik var mit første forsøg, så var det at hækle en kant også en første gang. Og ja, jeg har virkelig noget at lære. Det var svært at styre maskernes størrelse, og jeg havde ikke helt let ved håndstillingen. Overordnet set er jeg nu ret godt tilfreds, og jeg tror at en lille vasketur vil gøre godt for hele trøjen.
Lige nu sidder jeg derfor og overvejer endnu et vendetøj. Hvilke farver skal jeg mon kaste mig over?

8 kommentarer:

 1. Ej hvor er den bare blevet fin!! Ihh altså så sød :)

  Kh

  SvarSlet
 2. Den er da så sød.

  kunne lilla med limegrøn kant ikke være sød?

  SvarSlet
 3. Tak! Og Anne - det er super nemt. Så det vil være et godt begynder strik for dig, hvis du ville strikke en lille børneting.

  SvarSlet
 4. Den er bare rigtig fin! Jeg har faktisk også "vendestrik" bogen liggende, men har ikke rigtig turdet, at gå i gang med den, da jeg er vant til "almindelig" strikkeopskrifter, hvor man ikke selv skal tænke så meget. Men måske prøver jeg snart alligevel, hvis du siger, det ikke er så svært ;)...

  SvarSlet
 5. Hvor er den fin ;)
  Det er super hyggeligt med vendestrik.

  Yt

  SvarSlet
 6. Du skal bare kaste dig ud i det - jeg var overrasket over hvor nemt det egentlig var, og jeg havde som du tænkte at det nok var svært.
  Men prøv det - man kan jo kun blive positivt overrasket.

  SvarSlet
 7. Den er super fin! Lige mine yndlingsfarver sat sammen - mums!

  SvarSlet
 8. Kom lige forbi din fine blog og tog en rundtur herinde... sikke dejlige fotos og flotte ting du laver... denne her farvesammensætning... ja, den gør mig irgrøn af misundelde - Hold nu op, den er skøøøn!

  SvarSlet

Jeg vil elske om du ville lægge en lille hilsen...