mandag den 25. juli 2011

Sørme så...

Jeg har meldt mig til yoga! 


Billede lånt her


Jeg har besluttet med mig selv, at jeg må gøre noget ved det her sofasidderi. Jeg er alt for god til at sætte mig efter en lang arbejdsdag, når jeg egentlig burde gøre noget godt for mig selv og min krop. Så nu skal det være - sørme, sgu og møjn´i æ døgner!

Grænseoverskridende - øh, ja! Har jo ikke lige en krop til sådanne udskejelser. Dog er det trods alt bedre end at vise sig i en badedragt. Og man skal vel starte et sted.

Jeg kender heldigvis instruktøren, og herude vest på , da er alle vel ikke lækre smækre studiner med spændstige lår (læs - eftersom det ikke ligefrem vrimler med hippe studiemiljøer her ude i turistbananen). Vi er nok mere et husmorområde, når det kommer til stykket, og dem som ikke går til Zumba, de går vel til yoga??

Må sige at det er med spændinger i maven, at jeg indstiller mig på tirsdagssved og, ja - spændinger. For lur mig om jeg måske ikke skal tage et par afspadseringsdage de første par onsdage. Mit bud er nemlig at samtlige muskler vil modarbejde mig, og sørge for at kroppen gør ondt fra top til tå. Nu får vi se - jeg er ihvertfald klar på at være spændt!

4 kommentarer:

 1. Du bliver glad for det:) Her på Vesterbro er der altså flest helt almindelige mennesker til yoga. Tror det der med "lækre smækre studiner med spændstige lår" er en film-ting;)

  SvarSlet
 2. You go girl! Sejt gjort:-)
  Jeg var forbi middelalderdagene på Voergård slot, det var helt vildt godt! De var lidt uheldige med vejret den dag vi var der, men vi hyggede os alligevel.. godt råd du kom med der, hvis det kommer igen næste år kunne jeg godt finde på at tage afsted igen, det er meget bedre end vores middelalderfest i Horsens.

  Held og lykke med yogaen

  Kram Berit

  SvarSlet
 3. Det skal nok blive rigtig godt! Jeg synes, yoga er dejlig, man bliver helt glad indeni :)! God fornøjelse!

  SvarSlet
 4. Dejligt at høre at I andre også nyder at gå til yoga - det giver mig en god mavefornemmelse i forhold til at starte.

  Berit - dejligt at I fik en god tur ud af det. Jeg elsker at være på Voergård, og har tidligere selv deltaget i middelaldertøj. Det bliver helt sikkert igen næste år. Det er en super måde at opleve historien på, og der er noget at se på sammen med både børn og voksne, og også os som har interesse i håndværk.

  SvarSlet

Jeg vil elske om du ville lægge en lille hilsen...