torsdag den 9. februar 2012

Kender I det? - At man utroligt gerne vil, men ikke har overskudet?

Det er så mig i disse dage - som i virkelig meget mig!

Jeg havde ellers lagt et indlæg op om et nystrikket hue - kæresten havde taget billeder, teksten var mere eller mindre ok, og jeg skulle så bare lige sætte det sammen. Men, men, men - dagligdagen og livets gang overhalede mig indenom, og så kan RAW-format på kamerat og ting man har lavet være nok så fint!

At mangle overskud kan skyldes mange ting, og ofte kommer en ting sjældent alene. Det er sjovt, som tingene hænger sammen, og til tider gør at ting virker meget mere kompliceret end de måske er (selv om de faktisk OFTE er komplicerede).

For mit vedkommende kan jeg pt. hænge mit manglende overskud på følgende hovedbrud...
 - min far er begyndt at drikke igen (har faktisk gjort det længe), hvilket har resulteret i at mine forældre nu ikke bor sammen længere, og at han idag er blevet indskrevet på et afrusningscenter. Selv om jeg ikke er et barn af en alkoholiker, men har en far der drikker - så trækker det virkelig tænder ud. Der er så mange følelser man hele tiden skal jonglere - vrede, overskud, tomhed, glæde, håb, irritation, frustration, vedmod....
 - min dejlige lillebror er pt. 4 måneder i Canada - og jeg savner ham hver dag (sig det ikke højt til ham, for så får han bare nykker)
 - kæresten og jeg prøver at få børn, dog ikke med held, og jeg skal således snart starte på homonbehandling.    Ved godt at det måske ikke er så smart at skrive om det med graviditet, hvis nu ens boss læser med, men hvad pokker. Det fylder i mit hoved, min hverdag, og at dele den med andre end min mor og Mikkel er måske nok det bedste for mig....
 - det har været et hårdt arbejdsår i 2011, og 2012 ser pt. ud til at blive det samme, eller nå nej...prøv med mere. Elsker mit arbejde, men det er udfordrende at holde gejsten ved lige hele året rundt, og det har taget mig det meste af vinteren at komme over det punkt, hvor vikinger igen hvad sjovt (det er det heldigvis igen).
 - ....ja, og så alle de andre små ting, som kan komme snigende fra højre.

Så kære læsere - håber at I kan bære over med manglende indlæg. Mine hovedbrud skal lige hele lidt inden der er tid til mere overskud.

6 kommentarer:

 1. Søde ven, det er også mange ting på en gang. Og det lyder som om, at det er ved at tage pusten fra dig. Hvis jeg havde noget ekstra overskud, så sendte jeg det gerne til dig, men jeg sender dig i hvert fald et kæmpe kram og en masse tanker og håber, at du husker at passe godt på dig selv.
  Knus

  SvarSlet
 2. Kæreste Louise. Jeg tænker også, at det er mange ting at "slås" med. Giv dig selv al den tid, du behøver, pas på dig selv og 'snak højt' om nødvendigt. Jeg lægger i hvert fald gerne øre til:)

  SvarSlet
 3. Det lyder ikke nemt med alle de ting, der foregår, Louise. Jeg håber, at du også har tid til DIG i alt det der. Altså jeg ved jo godt, at en lille lækker baby ville være så meget dig. Men alligevel...
  Jeg håber, at næste weekends hyggetur kan give dig et tiltrængt pusterum - jeg er bare ærgerlig over, at jeg ikke også kan være der :-)

  SvarSlet
 4. Et stort bjørneknus til dig fra mig Louise. Pas godt på dig selv og hinanden.

  SvarSlet
 5. De varmeste tanker herfra... Jeg håber at du finde roen og energien og at de forskellige ting løser sig efterhånden...

  SvarSlet
 6. Jeg kunne allerede mærke at skrive indlægget gjorde godt, så det at snakke højt om tingene må bestemt anbefales. Og så er de opmuntrende kommentarer helt fantastiske - tusind tak!

  SvarSlet

Jeg vil elske om du ville lægge en lille hilsen...