søndag den 26. februar 2012

Stempel, tryk og trekanter

Jeg har noget for trekanter for tiden - se blot min Pinterest. Da jeg til sidste lørdag skulle lave en kreativ pakkelegsgave var det derfor trekanterne, som var inspirationen. Derudover var materialerne hørstof og plantefarvet uldmusselin, også en stor indflydelse for mine kreative tanker. Jeg arbejder meget med hør og uld i forbindelse med mit arbejde, og jeg har derfor en masse forskellige rester, og materialer, som kan bruges til mange spændende projekter. Jeg besluttede mig for at lave et indkøbsnet, et rummeligt et af slagsen, og med trekanttryk ( Julia vandt det i pakkelegen).


Jeg er vild med det grafiske udtryk i trekanterne, og at sætte en gul kontrastfarve ind var en naturlig del af udseendet. Trekanterne er lavet med tryk, og er en sort tekstilfarve, som man fikserer med strygejern efterfølgende. Den gule trekant er en fin og plantefarvet uldmusselin, som er påført med dobbeltklæbende vlieseline, og som efterfølgende er syet på maskine.

Trekantstemplet har min kæreste snittet til mig, og jeg er utrolig glad for det. Han har lovet at lave dem i forskellige størrelser, og jeg glæder mig til at lege med de forskellige trekanter. Stemplet består af en tredel, hvorpå der er sat en læderdel, som udgør en form for blød stempelpude. Man maler tekstilarven på med en pensel, således at man kan styre både kanterne og mængden af maling på stemplet.
Det var en fornøjelse at lave denne gave, og jeg har allerede været igang med at lave ting med tryk til mig selv.

5 kommentarer:

 1. den er bare så FED Louise... Jeg elsker dit lille kreative hovede!

  SvarSlet
 2. Uuuh! Hvor fint :-) Jeg er også vild med det grafiske udtryk. Og den plantefarvede detalje, naturligvis.

  SvarSlet
 3. Jeg er så glad for at jeg vandt det net, og det har hængt på mig lige siden. Størrelsen på både net og hanke er bare helt perfekt! Tak :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, Julia. Det er jeg virkelig glad for at høre. Jeg har allerede selv klippet ud til et til mig selv også, men er bare ikke lige nået til at sætte det sammen. Men det er godt nok sjovt at stemple...det kan virkelig anbefales.

   Slet
 4. Helt vild lækkert... Jeg kan lide trekanternes grafiske look - og den lækre kontrast med den gule trekant. Fed idé at den ikke er trykt - men lavet af et andet materiale og syet på.
  Jeg kan godt forstå at Julia er superglad for det. Jeg ville også have brugt det flittigt, hvis det var blevet mit.
  Skynd dig at lave en lækker taske til dig selv...

  SvarSlet

Jeg vil elske om du ville lægge en lille hilsen...