onsdag den 7. marts 2012

En lille varmedunk - ud af huset

Elsker at give gaver, og særligt når de er hjemmelavede. Elsker at give strik, og særligt når det er til små nye mennesker. Det er hyggeligt at strikke til sådanne små pus, og jeg nyder at give en hjertevarm gave til forældene til et lille nyt liv. Det varmer både mig og familien som får gaven.

De små og fine børnevest, som både er gamle klassikere og nye modeller er fantastiske at strikke, idet man lærer noget nyt uden at det koster kassen i garn. Samtidig går det hurtigt, og man får lige sat lidt skub i æggestokkene oven i købet.
Denne vest har jeg set både på Ravelry og blogs rundt omkring, men det var særligt Annes indlæg, som fik mig guidet videre til Familie Journalen og deres fine mønster. Den er strikket i alpaka, og er lavet med ca. 40 gram garn. Da det er til en lille dreng, der snart kommer ud har jeg lavet den i 0-3 måneder, og jeg håber at den kan give lidt varme her i den første tid af foråret.

9 kommentarer:

 1. Hvor er den bare fin din lille vest. Den kan de kun blive glade for :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, og ja - jeg sender den afsted i morgen, og håber at den falder i god jord.

   Slet
 2. Hvor er den bare lækker i den farve:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Meget - jeg ville ønske jeg havde mere af det garn. Dog ved jeg hvor jeg kan købe det, så det er bare med at "holde mig selv i kort snor"!

   Slet
 3. Det er en rigtig hjertevarm gave. Smuk tanke og meget smuk farve. Jeg har selv lige printet samme mønster - min kusine venter nemlig et lille efterårsbarn. Og det skal klædes varmt på.

  SvarSlet
 4. Den er da bare for sød! Jeg er også vild med farven og mønsteret. Tak for link :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var så lidt, søde! Jeg må også sige at det virkelig er en af topfarvoritterne indenfor babyveste...

   Slet
 5. Hvor er den fin - jeg var også så vild med den i Annes indlæg, at jeg selv måtte igang - er dog ikke nået så langt som dig - den er virkelig flot!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak - glæder mig meget til at se din. Det er altid sjovt at se hvilke garn og farve andre bruger til de forskellige mønstre.

   Slet

Jeg vil elske om du ville lægge en lille hilsen...