søndag den 23. september 2012

En lørdag i skoven

Jeg holder utrolig meget af efteråret - den store skiften fra regnvejrsdage som er bedst brugt på sofaen med et tæppe, til fantastiske solskinsdage med mulighed for skovtur, ekstra blå himmel og samlermani.
Igår blev det meste af lørdagen brugt i vores lokale skov - på jagt efter efterårets guld. Maven, Mikkel og jeg havde pakket kurve, kniv og de gode øjne, og var taget på svampejagt.


Rent eventyr, hvis du spørger mig - sådan at finde 3 kilo svampe af forskellig art. Lige til at tørre, og gemme i  viktualierummet. Har du/I mon også været på svampetur i denne weekend...hvis ikke, så kan det kraftigt anbefales!

8 kommentarer:

 1. Tak for turen ;)
  Skønne billder du/i har taget.

  Yt

  SvarSlet
  Svar
  1. Kæreste Yt
   Tusind tak - ja det var virkelig en skøn dag i skoven!

   Slet
 2. Sikke en fin mave der lige dukker frem :) Noget nyt om køn mon??
  Hvor ser det bare ud til at have været en hyggelig dag. Og ihhh hvor jeg håber du kan nå herover! Kunne være skønt. Midt i oktober tager jeg forresten til Århus nogle dage hvis det ellers kunne friste.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en skøn, skøn dag - elsker når skoven står i efterår. Angående kønnet, så ved vi at det måske bliver en pige ;0). Det var meget svært for sonografen at se hvad det var, så nu må vi vente i spænding og se om det mon bliver en pige.

   Det kunne sagtens være at det kunne friste med Århus - hvis jeg er heldig har jeg lidt fri i oktober. Ved du hvilke dage du kommer over? Jeg står nemlig selv for vagtplanen, så jeg kan måske time det.

   Slet
 3. Fin, fin mave, og en smuk kjole!
  Jeg tør altså ikke kaste mig ud i det der med svampe, stoler ikke rigtig på mine botaniske evner ;)...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - :0)
   Vil klart anbefale dig at tage med en naturkyndig den første gang - men det er lidt som at lære at cykle. Når først man har knækket koden, så er det sådan en skøn ting!

   Slet
 4. Sikke nogle fantastiske billeder! De er virkelig flotte, og helt utrolig skønne farver!
  Og så den der mave..... Jeg bliver helt skruk!

  SvarSlet
 5. Så fin en mave ;-)) jeg har desværre aldrig været på svampetur, men har lige købt en bog om svampe da jeg drømmer om, at drage i skoven.

  SvarSlet

Jeg vil elske om du ville lægge en lille hilsen...