onsdag den 3. oktober 2012

En lille varm hue - "All you knit is love"

Elsker den flotte strikkebog af Susie Haumann! Smukke og nemme modeller, i fantastiske garnkvaliteter, lige til restebrug, samt en skønt måde at lære nye teknikker på. Nu hvor vi har en lille på vej er bogen næsten at finde i strikkekurven hele tiden, og resultatet i denne omgang er en blød, stribet hue.Jeg er ikke en ørn til at strikke med 4 pinde, så det var en super øvelser, at skulle starte med at strikke spidsen af huen med kun 3 masker på hver pind. Det er umiddelbart også det eneste, der gør denne opskrift lidt svær - når først man har fået styr på pindene, så går det derudaf, og de fine striber gør det til en fryd at sidde med. Jeg har faktisk allerede strikket endnu en hue - med limegrønne striber istedet for lilla. Men eftersom jeg har fået bonusfamilie i Norge, som venter en lille dreng fik min mor huen med i lørdags, så hun kan give den i gave når hun og den kommende morfar skal besøge den lille nye.

Jeg tror dog sagtens at jeg kunne finde på at strikke en ny - for man kan bruge selv den mindste rest. Her er der brugt alpaka fra både Isager og Indiecita - lilla og blå strikket med dobbelt tråd, og den grå med enkelt tråd. Og skulle man nu ikke have en lillefis derhjemme, så vil jeg umiddelbart mene, at en sådan hue er den perfekte barselsgave.

3 kommentarer:

  1. Hvor er den dog bare fantastisk fin, Louise. Så fin og lækker, og smukke farver :)

    SvarSlet
  2. Så fin! Jeg er også rigtig glad for den bog, der er mange flotte modeller i. Havde overvejet den hue til min dreng, men han er desværre begyndt at flå alle huerne af, medmindre det er elefanthuer, så det ville nok være spild af strik ;)...

    SvarSlet
  3. Lækker hue i skønne farver Louise. Nyd den gode tid du har nu til alle kreaprojekterne, man kommer godt nok på noget af en kold tyrker når først den lille er der.

    SvarSlet

Jeg vil elske om du ville lægge en lille hilsen...