tirsdag den 2. oktober 2012

Weekend - med garn, hjertevarme og oplevelser

Jeg har haft mig den skønneste weekend - med natur, usædvanlig lækkert mad, besøg, oplevelser, varme, garn og fibre, samt nyt netværk og nye bekendtskaber. Virkelig lige noget som fylder op på alle kanaler.

Fredag stod på 3-retters menu på en af de lokale spisesteder. En forkælelsesaften for kæresten og jeg - en yderst positiv kulinarisk oplevelse. Dejligt at god gourmant-mad sagtens kan opdrives i det mørke Vestjylland. Skulle man være i nærheden af Stauning - så kig forbi på restauranten ved Stauning Havn.

Lørdag formiddag blev brugt sammen med min mor og hendes nye kæreste. Som I måske har læst tidligere, så har livet i de seneste år været ret så svære for min mor og for familien generelt. At opleve sin mor nyforelsket, glad, holden-i-hånd, optimistisk, er helt igennem fantastisk! Det er selvfølgelig også svært, men det bliver langt overskygget af, at min mor igen har fået glæde i sin hverdag, og én som sætter hende i forreste række. Og jeg glæder mig til at se hvad fremtiden bringer -  rart igen at være optimistisk på den del af livet.

Vi havde valgt at bruge besøget i skoven - på at lære fra os i forhold til det at samle svampe. Og nøj, hvor kom vi hjem med svampe. 3,5 kilo blev det faktisk til, og skoven har bestemt mere at byde på i den kommende tid. Frokosten blev fortærret - selvfølgelig med svampestuvning, og varm leverpostej.

Lørdag eftermiddag kørte jeg til Brande - for at sætte garn op til "Strik Brande Glad". Remisen i Brande tog virkelig pusten fra mig, og jeg kørte fra min lille bod med stærk tro på, at søndagen ville blive fantastisk.

....Og det blev den! Sikke en hyggelig dag, i skønne omgivelser, med masser af gæster, fin omsætning, og ikke mindst mulighed for at møde nye mennesker, købe lækkert håndværk og garn, og ikke mindst de mange spændende snakke med gæster og udstillere. Jeg havde desværre glemt mit kamera, og er rigtig ærgelig over at jeg ikke kunne forevige denne skønne dag. Ikke blot hos mig, men også hos de øvrige boder.

Jeg var så heldig at mødte Jeanette, som I måske kender fra Engleriet, og hendes søde veninde, Tine. De havde også en bod med. Det er altid så utrolig hyggeligt at møde andre bloggere, og når det så ovenikøbet er nogen, som har læst med længe....og som har glædet sig til at se mit garn. Tænk sig - så bliver jeg altså så rørt og glad!

Foruden de to skønne damer mødte jeg også en vikingebekendt - Anette, som ejer firmaet Myrsale. Hun har en masse lækkert stof, og ikke mindst kontakter til det sydamerikanske. Denne kontakt gør at hun sælger det skønneste alpaca - det blødeste, bløde, i de flotteste naturnuancer. Jeg måtte selvfølgelig købe noget - til hvad ved jeg endnu ikke, men blødt det bliver det! Perfekt til baby og børnetøj, og til bløde islandske trøjer.

Foruden de skønne garn købte jeg også lidt småting - keramikknapper (dem kan man jo ikke få nok af!) og varme uldstrømper til kæresten og hans gummistøvlefødder.

Alt i alt en skøn weekend - med alt det gode den bragte!

3 kommentarer:

 1. Jeg får sådan en lyst til at kunne strikke når jeg ser dine lækre garner! Håber vi snart ses :)

  SvarSlet
 2. Stauning havn er nemlig virkelig en oplevelse ud i det kulinariske hele året rundt.

  Dejligt at din weekend blev så fuldendt .

  Alpacaen ser da bare så lækker ud må vist ........;-))

  Skønt grundlag for baby udstyret.

  Jane

  SvarSlet
 3. Åh jeg har drømt om myrsales alpacagarn siden jeg så (og mærkede) det lækre garn til fiberfest i Ry.Jeg fortrød inderligt at jeg ikke købte noget af det. Jeg have egentlig også planlagt en tur til Brande her i weekenden, men bettemanden blev desværre syg:-(

  Det lyder som en helt igennem dejlig weekend du har haft:-)

  SvarSlet

Jeg vil elske om du ville lægge en lille hilsen...