søndag den 16. december 2012

1 måneds fødselsdag


Tænk sig - igår var det 1 måned siden, at Laurine kom til verden. Tiden går helt ufattelig hurtig, og det kan være svært at følge med. Der er sket virkelig meget over de sidste 4,5 uge, og Laurine vejer nu godt 1800 gram. De søde sygeplejesker  sørgede for flag ved siden af vuggen. Den lille dame havde besøg af sin Mormor, og min dejlige Faster, og jeg skal da love for at Laurine fik charmeret dem begge. For mig var det en stor ting, at min mor fik lov til at holde vores datter - det at vise sit barn frem har jo været en lidt anderledes ting end det, som det normalt ville være når man føder til tiden. At se Laurine indebærer nemlig håndvask, afspritning, indtil videre ikke så meget hudkontakt med andre end fra mor og far, og meget få gæster af gangen. At møde Mormor igår var da også lidt overvældende for Laurine - ikke at hun var ked af det. Tværtimod var hun meget opmærksom, og lå med store øjne og kiggede mod gæsterne. Nej, det var faktisk så spændende, at hun brugte mere krudt på charme end på at huske at trække vejret ordentlig. Udtrykket - you take my breath away - får her en hel anden betydning. :0)
Som I kan se på billederne var det et stort øjeblik for begge damer...


5 kommentarer:

 1. Hvor er det stort. Jeg er virkelig glad på jeres vegne - og ikke mindst på din mors. Det må være ubeskriveligt for hende :-)

  SvarSlet
 2. Tillykke med jeres lille prinsesse,lev rørt til tåreaf at læse dit indlæg

  SvarSlet
 3. Et stort TILLYKKE med Laurine, hvor er hun da bare skøn!!!
  Jeg fandt din blog via Anne, med hendes lækre give away af dit garn, som jeg oven i købet var så heldig at vinde, og via Asli :o)

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 4. Hej Marlene.
  Dejligt at du har kigget forbi her hos mig - og stort tillykke med at du har vundet i pakkekalenderen. Glæder mig meget til at se hvad du kan finde på at lave med garnet. Det er altid så spændende hvad andre bruge det garn jeg har farvet til.

  SvarSlet
 5. Hvor er hun dog bedårende, hjertelig tillykke med hende.

  SvarSlet

Jeg vil elske om du ville lægge en lille hilsen...