onsdag den 5. december 2012

Hygge på hospitalet

Først vil jeg meget gerne takke for alle de søde hilsner, skønne kommentarer og opmuntrende og livsglade ord, som I har lagt her på bloggen siden Laurine kom til verden. Jeg ville meget gerne svare på alle kommentarerne, men internettet på hospitalet er ikke så glad for blogger, og det gør desværre at jeg ikke kan få lov at kommentere på min egen blog, samt skrive svar til den enkelte kommentar. Rigtig træls, for hvor ville jeg gerne takke jer alle sammen personligt! Håber at I kan bærer over med mig, og så håber jeg at kunne knække koden, så jeg kan skrive svar igen.

Her hos os går det rigtig super. Laurine spiser sig rundere og rundere, og begynder så småt at få mere krop og kinder. Vi håber meget at hun rundet et skarpt hjørne i morgen - de 1500 gram. Det er altid spændende at skulle have hende på morgenvægten, og se hvor meget hun har fået spist sig til siden dagen før.
Hun er også begyndt at få meget mere personlighed, og ansigtstrækkende begynder virkelig at træde frem. Det bliver så spændende at se hvad det hele ender med.

Hos moderen står det også rigtig godt til. Jeg har endnu ikke haft tanken - Øv, hvor er det træls at være indlagt/bo på hospital. Jeg har det rigtig fint med at bo her, og jeg kan faktisk til tider syntes at der er for få timer i døgnet. Ved hver eneste mulighed griber jeg strikkepindende, og har nyder at sidde og nørkle. Stuen har efterhånden også fået et mere hyggeligt præg, idet jeg har medbragt lidt billeder, egen hovedpude med retrobetræk, godt med garn, og meget mere. Jeg befinder mig godt.

Billedet er et af de skønne prints fra Going Danish

Har medbragt en stor portion strikkebøger - bl.a. "All you knit is love" og "The Bird Collection". Alle bøger kan købes hos Tøndering Strik i Århus.

To af mine absolut yndlingstasker - min skønne strikkepose fra Anne, og stjernemulepose fra Søstrene Grene til ca. 40 kr. 
9 kommentarer:

 1. Dejligt at høre, at det går godt - både med laurine og dig:)

  SvarSlet
 2. Du er en gæv pige '))
  Jeg er sikker på din ro og styrke smitter af på det lille vidunder.
  Hvor ser det hyggeligt ud på jeres stue.

  Yt

  SvarSlet
 3. Hvor er det dejligt at se at du forstår at skabe hygge - dét skal nok holde hospitalskuller stangen!! Har lige talt med den stolte mormor som jo også kunne berette at hun trives så fint den lille Laurine. (og fik selvfølgelig tilsendt billeder på mail fra besøget den anden dag :-) :-) Dejligt at se!!)

  Pas fortsat godt på Super-pigen, dig selv og manden din - Stort Knus

  SvarSlet
 4. Hvor ser det hyggeligt ud! Jeg er stor tilhænger af at skabe hygge omkring sig, især når man er i ellers krævende situationer, selvom det jo heldigvis lyder som om alt går fantastisk med lile Laurine og med dig.
  Mange tanker og håb for jer begge fortsat!

  SvarSlet
 5. Jeg sidder og bliver helt fugtig i øjnene. I er gode for hinanden, tror jeg.
  Hygge-hejsa og fortsat god december.

  Hilsen Kirsten

  SvarSlet
 6. Hej. Som Kisser skriver så bliver man helt fugtig i øjenkrogen og det gør jo heller ikke noget. Ja vi var jo så heldige at få lov at se din lille Laurine og hvor er hun bare fin vi var vildt betaget af hende som hun lå der i sin fine kuvøse med den sødeste lille mund. Og lufferne du var ved at strikke hvor var de fine endda med små snoninger. Ha en go week end og hils Mikkel. Tanker fra Moster

  SvarSlet
 7. Stort tillykke med jeres lille pige :-) sikke da en start i har fået.
  Det ser hyggeligt ud hos jer.
  God weekend
  Majbritt

  SvarSlet
 8. Det er en imponerende evne du har til at få det bedste ud af situationen og skabe hygge. Og hvor er det dejligt at Laurine vokser som hun skal.:-)

  SvarSlet
 9. Noget forsinket vil jeg første og fremmest ønske jer stort tillykke med lille Laurine!
  Det lyder som en omtumlet start på livet, men det er positivt, at I alle tager det så flot og at den lille guldklump kæmper så bravt. Og hvor er det dejligt, at du sådan kan indrette dig hyggeligt på hospitalet.
  Glædelig jul! :-)

  SvarSlet

Jeg vil elske om du ville lægge en lille hilsen...