søndag den 23. december 2012

Jul som ny familie

Vores december er jo noget anderledes i år end det vi havde forestillet os. Jeg havde glædet mig til at være trumlerund, med et stor flot mave, og ikke mindst skulle Mikkel og jeg fejre vores første jul sammen. Men som I nok har læst besluttede min krop og Laurine i fællesskab, at sådan skulle det ikke være. Det at blive lille ny familie kom noget tidligere end forventet, og bragte mange spørgsmål og overvejelser i forhold til juleaften, hygge og familiesamvær.
For vi er her stadig - på hospitalet. Laurine skal vokse, have hjælp til at ilte sig. Man kan faktisk sige så meget, at vi er gået hen og blevet fastliggere - Laurine og jeg. Det betyder at vi som lille ny familie ikke kan fejre jul med resten af familien. Eller...Laurine skal blive på hospitalet og hygge sig i sin vugge med alle de søde sygeplejesker, og Mikkel og jeg tager afsted på et kort visit til mad og pakker på Mors, og så tilbage igen til midnat. Jeg er meget spændt på hvordan det kommer til at gå - med afsavn, udmalkning, vejret og meget mere. For jeg er helt sikker på at hun vil være savnet i alle minutter vi er væk fra hende, og jeg håber at jeg kan slappe af, så det med vejret og udmalkningen ikke blive en stressfaktor. Jeg må tage det som det kommer...våde øjne og mælkepletter!

Selv om mange har spurgt om det ikke har været svært at være på hospitalet i julen. At det ligeledes må være hårdt, at vi ikke kan få en normal juleaften. Vi vil selvfølgelig allerhelst være hos vores familie med Laurine i favnet. Men vores oplevelse er, at det er utroligt hyggeligt at være på C1 i december. Her hygges virkelig om os "fastlæggere", og der er en helt særlig stemning blandt både ansatte og familierne. Dagene bliver jo alligevel talt i december, og man har noget at glæde sig til. Så tiden er gået hurtigt, og dagene har virkelig taget hinanden med storm.Laurine har virkelig også taget os med storm i denne uge - jeg kan ikke rose hende nok for hendes evne for at tage på og for at være helt utrolig dejlig. Dagens status for den lille dames størrelse er - vægt: 2156 gram, længde 45 cm. Hun har således spist sig til næsten 1 kilo og 7 cm. I får lige et par billeder fra vuggen.


6 kommentarer:

 1. Åh hvor er hun fin :-) jeg er sikker på at i kommer til at savne hende på turen i aften, det er vist naturlig.
  Glædelig jul til dig og dine.
  Majbritt

  SvarSlet
 2. Åh hvor er hun kær den lille fine Laurine. Til lykke med hende, og en Glædelig Jul og Godt Nytår.

  SvarSlet
 3. Kære Alle Tre. I var i vores tanker..bla. da sneen var smeltet og vejen til Mors derfor var mere farbar og sikker. Jeg er så spændt på at høre hvordan timerne uden "Pussen" gik :-) Glædelig Jul til jer alle tre!!! Kæmpe knus PS: For Søren hvor gør et kilo meget når man har den størrelse :-)

  SvarSlet
 4. Hvor ser hun da bare dejlig ud den lille pusling, håber I har haft en hyggelig jul.

  SvarSlet
 5. Hvor ser hun bare sund og smuk ud Louise! Jeg håber I har haft en dejlig jul, og et godt nytår:-)

  SvarSlet
 6. Hvor er hun bare en lille lækker én!

  Hvis du skulle kede dig er der en skøn opskrift på cpap huer på http://christunte.blogspot.dk/2011/01/cpap-huer-nedefra-op.html
  Mit ydmyge forsøg på dem er her ;) http://fruobenhaupt.blogspot.dk/2013/01/cpap-huer.html

  SvarSlet

Jeg vil elske om du ville lægge en lille hilsen...