søndag den 10. februar 2013

Babytæppe 2 - færdig og i brug
Babytæppet er nu færdig, og også allerede taget i brug. Det har været koldt her i Skjern de sidste par dage, og jeg har det bedst med, at hende den bette er pakket godt ind. Hun er jo stadig ikke så stor (har dog lige ramt 3100 gram i fredags), og et varmt ulden tæppe er altid godt - både til barnevogn og autostol. 

Jeg har ikke tidligere strikket særlig meget på større pinde end 3,5, og det var derfor ret fedt at opleve hvor hurtigt det kan gå når man strikker på pind 5. Garnet er plantefarvet med lyng og egeblade, og der er brugt ca. 250 gram garn med en løbelængde på 300 meter pr. 100 gram. Tæppet er således blevet lidt tykkere, og også lidt mindre end originaltæppet, som Erika Brandt har designet. 
I forhold til opskriften kan jeg kun give mine varmeste anbefalinger, og det samme gælder selvfølgelig også det færdige resultatet. Det er et sjovt strikketøj, og et virkelig smukt mønster. Som tidligere skrevet, så overvejer jeg faktisk at strikke et tæppe mere - denne gang i to rødlige nuancer, som ligger mere tæt op af hinanden. Kontrast er smukt, men nuancer er ligeledes skønt.

9 kommentarer:

 1. Hold da ferie, hvor er det flot!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, søde! Er også selv meget godt tilfreds.

   Slet
 2. Det er blevet virkelig smukt, Louise! Har du brugt dobbelt garn?

  SvarSlet
 3. Svar
  1. Ja ikke! Syntes Erika har virkelig fanget noget skønt.

   Slet
 4. Hvor er det blevet smukt Louise. Helt vildt! Og hvor er det dejligt at det går så godt med hende, og hun tager på som hun skal. Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde! Ja, det er så dejligt, at hun klarer sig så godt. Vi er meget taknemmelige for at det går så fint.

   Slet
 5. Åh wauw, hvor er det blevet godt, Louise. Tak for de fine ord om mit mønster. Det gør mig super glad, at du har kunnet lide at strikke det, og at Laurine nu kan varme sig med tæppet fremover. :-)

  SvarSlet

Jeg vil elske om du ville lægge en lille hilsen...