tirsdag den 5. februar 2013

Varm trøje til Laurine

Laurine er super til at sove (ihvertfald om dagen), og jeg har derfor god mulighed for at lege med garn og strikkepinde. Man kan sige at vores godt 10 uger på hospitalet har gjort, at mange af de ting, som nybagte forældre slås med når de kommer hjem - ja, dem har vi taget i ro og mag, med hjælp fra personalet. Så det er skønt at opleve at der er plads til afslapning, oprydning og strik.

Laurine har allerede en ret så udvidet garderobe. Der er dog enkelte ting, som ikke er en del af de mange tøjstakke - en frontlukket cardigan i god og varm uld. Og nu hvor vinteren ikke rigtig vil slippe var det oplagt at strikke en lille nem cardigan.

For inspiration gik jeg til Ravelry. Jeg er en stor fan af denne side, og har utrolig mange ting sat, som farvoritter, i håb om at kunne strikke dem en dag. Du er meget velkommen til at blive venner med mig på Ravelry - det er altid spændende at se hvad andre strikker.Opskriften på den lille cardigan ligger her, og er fri til download. Den strikkes oppefra og ned, og er ganske nem at gå til. Skulle man have problemer med den engelske opskrift, er det muligt at hente oversætterhjælp her.
Trøjen er strikket i de to alpakaer fra Isager, og knapperne er købt hos Birthe Sahl på den kreative messe i Fredericia.

8 kommentarer:

 1. Ihh den er fin:) heldige laurine:)

  SvarSlet
 2. Hvor er den fin - sød og enkel. Jeg er også fan af ravelry og finder snart alt hvad jeg strikker der, får dog aldrig lagt billeder ind, måske skulle jeg se at komme i gang!

  Kh Gitte

  SvarSlet
 3. Ahrmen den er bare super fin! Er helt pjattet med farven.
  Totalt fan af Ravelry og Pinterest! Helt ny bruger og hooked ;) Jeg hedder altid noget med fruobenhaupt... Har dog kun lagt 1 projekt op, men mon ikke der kommer flere i fremtiden? :)
  God dag til dig!

  SvarSlet
 4. Hvor er den fin. Kikker ofte på ravelry der er mange ting der frister :-)

  SvarSlet
 5. Åh så smuk altså!!! Må lige lure det mønster for kunne da også gøre sig til en gut :)

  Kh

  SvarSlet
 6. Hvor er den fin! - og så er jeg også helt tosset med den store sikkerhedsnåls-bøjle! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er fra House Doctor - og kan nu også fåes i en lille udgave. Jeg syntes den er ret så fantastisk at vise garn frem på, og ja, nu også babytrøjer. :0)

   Slet

Jeg vil elske om du ville lægge en lille hilsen...