lørdag den 27. april 2013

Grønt Geilsk til garderoben

Jeg har strikket rundt, og rundt og rundt...over mange masker, og i tyndt garn. Efter "kun" 3 uger er jeg blevet færdig med en Topstykke fra Geilsk. Jeg har faktisk haft kittet liggende i over et halvt år, og havde i sin tid tænkt at den skulle jeg strikke når jeg gik fra på barsel, og skulle slappe af op til fødslen. Den blev til en når-der-lige-var-tid-mellem-bleer-amning-se-tv-og-uden-svær-opskrift-strik. Jeg har erfaret at det er ret så nødvendigt, at det ikke er et svært mønster, eller at der skal strikkes kabler, blade eller lignende - for det skal være til at lægge hurtigt fra sig, og nemt lige at gribe igen.
Garnet er den tynde fra Geilsk, og jeg købte kittet hos Tind Mohair, som er en skøn strikkebutik i nærheden af Søndervig. Jeg har strikket den i en størrelse L, idet jeg flere steder har kunnet læse mig frem til at modellen var stor i størrelsen. Og den passer perfekt - beklager at der ikke er billeder af den på (de må komme). Jeg har dog ikke brugt hele den garnmængde, som der skulle til - faktisk har jeg 1,5 nøgle tilbage. Men skidt - det er en utrolig lækker garn, så mon ikke jeg finder på at bruge resterne til noget fint til Laurine. Mikkel har foreslået at jeg sætter en stor rød knap, der hvor de 4 læg udspringer...for at bryde formen lidt, og for at give lidt spræl. Måske det skal være en af de store stofbetrukne...?

5 kommentarer:

 1. Det er en skøn model.
  Flot i grøn, du lokker med en mere af slagsen ;)

  Yt

  SvarSlet
 2. Ej den er altså bare flot. Jeg har også gang i Paper Dolls af Kate Davies i 4-ply shetlands garn. Det er også bare rundt, og rundt, og rundt og så lidt mere rundt. En dag så når jeg nok toppen og de fine papirklip dukker. Men det er dejligt indimellem når der lige er brug for lidt "ikke tænke" strik.

  Henriette

  Eddie's Room on Facebook come on over for some crafty ideas and conversation :-)

  SvarSlet
 3. Flot farve - jeg har strikket Topstykket i lilla. Jeg har desværre ikke brugt den så meget som forventet. Måske jeg skulle finde den frem fra gemmerne og se om det ikke være gøre sig godt i forårsgarderoben.

  SvarSlet
 4. Hvor er den smuk, farven er fuldstændig fantastisk, jeg elsker det spil der er i! Det er en super ide med den røde knap, eller en stor rød blomst/broche, det er godt tænkt af ham Mikkel!

  SvarSlet
 5. Da jeg så dette fine topstykke på din side, blev jeg helt betaget. Og nu har jeg taget mig sammen til at få den bestilt, så jeg også kan få sådan et fint topstykke (håber jeg).
  Tak for inspirationen. Bente

  SvarSlet

Jeg vil elske om du ville lægge en lille hilsen...