søndag den 26. maj 2013

Instagram...

Ja - firstmover er bestemt ikke det først ord der falder ind, når det gælder om at beskrive mig og mine forskellige "sociale" plateforme. Jeg er som regel ret langsom til at hoppe med på vognen, og ikke mindst fordi jeg ofte syntes at det kan være svært og uoverskueligt at skulle sætte sig ind i nye tekniske færdigheder, indkøbe diverse agrigater og programmer, samt ikke mindst hvordan man egentlig begår sig på disse medier (talemåder, slang, like, venner og meget mere). Men efter at have fået en såkaldt "smartfone" - som så viste sig ikke var gearet til netop den sociale platform, som jeg gerne ville igang med....så har jeg valgt at bruge vores Ipad istedet. Så nu er jeg at finde på Instagram! Helt og aldeles skønt...kan jeg allerede nu sige at det er. Det er jo Facebook med billeder, og masser af spas. Eller hurtig blogning om man vil. ELSKER DET! Det passer mig SÅ godt i forhold til brugen af tid per indlæg, og jeg kan allerede mærke, at det er noget jeg kommer til at nyde i løbet af dagen og i min barsel.

Nå, men - du kan finde mig som  Louiseschelde. Glæder mig til at dele denne visuelle verden med dig/jer!

3 kommentarer:

 1. Jeg vil skynde mig at melde mig som følger :-)

  SvarSlet
 2. Det kan jeg i hvert fald nikke genkendende til - det er en dejlig nem måde lige at dele et hurtigt billede på - og jeg kom også rigitg igang under min barsel. Godt at se dig på det der instagram :-)

  xx Henriette

  SvarSlet
 3. Hej. Er faldet over din skønne blog. Jeg kan se du bor i/omkring Skjern, jeg er født og opvokset i Skjern, men bor i dag i Vejle. Vil kigge forbi din blog ind i mellem ;-)
  Kh Helle

  SvarSlet

Jeg vil elske om du ville lægge en lille hilsen...