lørdag den 30. november 2013

At bo helt mod vest...

...har sine fordele. Og en strandtur er en af dem! En blæsende, solrig novemberlørdag er smukt brugt på en strandtur (eller et forsøg på strandgåtur), og kaffe og kringle på den lokale kro. Vi bor nu kun 10 min kørsel fra både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og nyder begge dele i fulde drag. At blive blæst igennem, at nyde de lange vidder, at finde små skatte i naturen, og at opleve det hele med dem man elsker kan kun være balsam for sjælen.10 kommentarer:

 1. Åhh det er et dejligt sted I bor. Vi var faktisk lige i nærheden i går ;-) Nymindegab, Lønne. Men slog lige et smut ud til Bjerregaard, hvor vi har holdt mange dejlige ferier i min mands mosters sommerhus :-)
  Og rigtigt som du skriver at blive blæst igennem er balsam for sjælen. Jeg boede i syv år i Hjerting/Esbjerg. Naturen derfra ud mod Myrtue, Blåvand osv .....SKØN :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er sådan et skønt område. Elsker hele klitten, og ville ønske at man kunne tage sig tid til at køre en tur rundt om fjorden engang imellem. Så fint, altså.

   Slet
 2. Dejlige billeder kusine.... rigtig godt er det sidste med jer alle tre. Ønsker jer en god dec. måned. Som nok bliver nydt på en anden måde en sidste år. Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, søde Kusine! Som du skriver er det virkelig dejligt at kunne nyde december....på en anden måde end sidste år. Jeg mindes dog sidste år her eneste dag, og glæder mig over vores lille familie.

   Slet
 3. iiih! Skønne røde kinder hele vejen rundt :-)

  SvarSlet
 4. love your boots - who makes them?

  rebecca

  SvarSlet
 5. Nice post, things explained in details. Thank You.

  SvarSlet

Jeg vil elske om du ville lægge en lille hilsen...