onsdag den 30. september 2009

Ny opslagstavle i køkkenet

Min kæreste Mikkel og jeg har længe overvejet at lave en stor opslagstavle i vores køkken. For det første fordi det ville være super praktisk, og for det andet fordi den ene side af køkkenet er præget af en stor og ret kedelig væg. Væggen har været svær at "udsmykke", og vi indså at det ville være bedst hvis man fik noget der var stort og fladedækkende, ellers ville det vi hængte op bare "forsvinde" på al den flade. Så for 2 måneder siden købte vi noget mellemblåt stof, og siden da har projektet desværre ligget stille (primært fordi vi har haft travlt med Mikkels studiestart og min afsluttende eksamen på arkæologistudiet). Men min opgave blev afleveret i fredags, og så nu skulle det være. Vi fik snakket om hvad vi skulle bruge som ophæng, og endte med at det skulle være store keramikhåndtag, som passede i den blå farve.


Valgtet faldt på disse. De er købt hos Mette´s Workshop i Horsens (hvilket er en super fed butik og klart et besøg værd). Derefter var det et smut i Stark efter plade, og så blev pladen beklædt.

Her er så resultatet! Vi er virkelig godt tilfreds med udseendet, og som I kan se er jeg allerede begyndt at hænge ting og sager op. Mikkels kommentar efter et stykke tid var at han da gerne så at der også var et billede af noget håndværk eller lignende :0) - og jeg har lovet ham at det ikke bliver for tøset/indretningsagtigt. Håber med tavlen er at der både kan være flotte udklip og postkort, fotos af familien og desuden mere praktiske ting såsom en kalender, busplaner, guides til gåture, madplan, ønskeseddler til jul og meget mere.
Jeg har fundet forskellige løsninger til opsætning af de ting som skal hænge på tavlen, og syntes selv at det er sjovest hvis det ikke bare er knappenåle.

Disse i 4 foreskellige farver er fundet i Tiger


Og disse gardinophæng er fundet i en genbrugsbutik. Syntes de er helt fantastiske, og er så glad for at jeg endelig kan få den brugt til noget fornuftigt. Regner med at de også kan bruges til bordkort og andet når der engang skal holdes større fester i det lille hus.

2 kommentarer:

 1. Hvor er den altså smart den store lækre opslagstavle.
  Tror jeg vil låne idéen til min stue. Der har jeg nemlig også en stor væg men ingenting at sætte på den. Tak for tippet =)

  SvarSlet
 2. Sikke et fint resultat! Jeg undrede mig over, hvor du mon fandt opslagstavlen i sin tid. Opslaget er jo lidt gammelt ;) jeg står pt og skal bruge en halvstor korkplade og det kunne jo være du havde et tip til, hvor jeg kan finde en :) ?
  Jeg har spurgt både Silvan og Bauhaus og de har åbenbart ikke nogen.
  Mvh Heidi

  SvarSlet

Jeg vil elske om du ville lægge en lille hilsen...