søndag den 8. november 2009

Hannes gårdkøkken, og hvor jeg fra nu af slår min folder

Jeg vil meget gerne vise lidt billeder fra det dejlige sted, hvor jeg har været så heldig at få arbejde. Jeg er ellers uddannet middelalderarkæolog og det ville jo være oplagt at søge fagrelevant arbejde. Men for at få dette skulle jeg pendle eller bruge meget tid væk fra Odder og Mikkel. Så jeg var så glad for at det var muligt at finde et job tæt på, og ikke mindst et job med så mange forskellige facetter og muligheder for kreativ udfoldelse som her hos Fru Møllers og co. Min nye chef hedder Hanne, og det er hendes cafè kaldet Hannes Gårdkøkken, som jeg kommer til at arbejde i.

Men jeg syntes ofte at billeder siger mere end ord, og I kan lige så godt se lidt billeder derfra fremfor at jeg fortæller om det. Håber at I kan danne jer et indtryk af stedet, og at I måske kunne finde på at komme og besøge mig derude. Vi har åben torsdag, fredag og lørdag med åbningerstider der hedder 12-18 de to første dage, og 10-15 om lørdagen (som det ser ud lige pt.). I december har vi også åbent om søndagen.5 kommentarer:

 1. Hvor ser det altså bare hyggeligt ud... Hvor ligger det henne? Jeg bor selv i Horsens, så ikke vildt langt fra Odder..

  Må da forbi en dag.. mmmm

  VH Maria

  SvarSlet
 2. Det ligger mellem Odder og Hou. Lige inden man kommer ind i Odder fra Horsens ligger der en rundkørsel, hvor man drejer ud af første vej mod Hou. Derefter kører man ca. 2 km ud og så drejer man mod Bjerager. Stedet hedder Fru Møllers Mølleri - se mere på http://www.frumollersmolleri.dk/. Det kunne da være hyggeligt om du kiggede ud.

  SvarSlet
 3. Nå, ved Bjerager. Der har jeg jo slået mine ungdomsfolder, men har nu aldrig lagt mærke til mølleriet. En udflugt til Odder/Bjergager en dag - når nu vi har bil indtil 31. januar - ville ikke være en dårlig idé.

  SvarSlet
 4. Nej, Henriette, det ville det da på ingen måde. Og hvis I kommer en torsdag sidst på eftermiddagen så kan man også lige tage et smut op forbi Retroen Genbrug, som ligger lige på vejen. Der er gode muligheder for loppefund og finurlige ting. Glæder mig til at se jer!

  SvarSlet
 5. Wauw! Det lyder som en plan! Det skal jeg finde ud af at få passet sammen.

  SvarSlet

Jeg vil elske om du ville lægge en lille hilsen...