søndag den 15. november 2009

Søndagsprojekt - at gøre det grønne halstørklæde færdigt

Som flere af jer som læse Lis´s blog så er jeg også blevet inspireret til at gøre nogle af mine projekter færdig. Så da jeg havde en helt fri søndag, tog jeg fat på at gøre det grønne halstørklæde færdigt, som I kan læse om i min post "på pindene". Det har været undervejs et stykke tid, og dette er af forskellige årsager. Jeg skulle finde ud af hvor langt det skulle være (og her var vægt af garn en afgørende faktor), havde travlt med det nye arbejde, og så er jeg begyndt på min svigerindes julegave også (og det er lidt sjovere strikning end dette, men mere om dette efter jul). Men jeg er blevet virkelig glad for resultatet, og glæder mig til at have det på på arbejde i morgen.

4 kommentarer:

 1. Det er da blevet et vildt lækkert tørklæde, må nok motivere til at få lignende projekter færdiggjort i en fart?!

  Hav en dejlig uge
  Hilsen fra Helle

  SvarSlet
 2. Mange tak! Har haft det på idag på arbejde, og må sige at det er godt nok ret så varmt at have på. Men et eller andet sted er det jo kun godt.

  SvarSlet
 3. Det blev dog et pragtfuldt halstørklæde.
  Er det mon mønstret fra babybogen : Blød strik ?
  Du gør virkelig fine fremskridt udi strikningen.
  Du var vist ikke helt nybegynder.

  SvarSlet
 4. Kære Else Marie
  Ja det er netop det mønster som du nævner - virkelig nemt og ret så hurtigt strikket. Jeg er selv virkelig glad for restulatet, og må sige at jeg da nok har strikket både ret og vrang da jeg gik i skole, men ikke meget mere end det.

  SvarSlet

Jeg vil elske om du ville lægge en lille hilsen...