tirsdag den 17. november 2009

Guide til hjemmelavede forårsruller

Mikkel og jeg lavede hjemmelavede forårsruller i sidste uge, og jeg kunne ikke lade være med at tage lidt fotos (og kom så siden hen på, at jeg da kunne vise hvordan man lavede forårsruller herpå bloggen)

Mikkel har lavet en fyld med hakket oksekød, forskellige grøntsager og en mase hvidløg og andre krydderier. Foråsrulledejen har vi købt hos en asiatisk forretning.
Man tager et stykke dej, og lægge ca. 2 store spsk. fyld på.
Derefter tager man og ruller stramt en omgang hen over fylden, således at denne er dækket.
Så pensler man med æg, og folder begge sider ind.

Så pensler man igen, og ruller færdig, og vupti så har man en forårsrulle.

Efter selve foldningen så skal forårsrullerne steges i olie ved forholdsvis høj varme. Serveres med soja og sød chiliesauce som dyppelse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg vil elske om du ville lægge en lille hilsen...